2777
2789
عنوان

کارمند بانک چقدر در آمدشه❓❓❓❓🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 60 پست

۱۰۰ تومن نیست ولی زیاده بازم

ما تو اشناهامون ۳ ۴ نفر کارمند بانک هستن

انصافا خیلی خوبه

راحت وام های مبلغ بالا میگیرن بدون سود

حقوقش ۴۰ ۵۰ اگه سابقه داشته باشی

مزایاش هم زیاده بهشون همه چی میدن

تایم کاریشم زیاد نیست

مثلا همسایه ما یکیش.خانمه کارمند بانکه دوتا ماشین خوب داره(خودش)و یه خونه ۱۲۰ متری 

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

بخدا ک انقدی که اینور اونور میگن مزایا هم نداریمدقیقا با ۱۶ سال سابقه دارم ۳۰ میگیرم

بله میدونم عزیزم شوهر خواهرم ۱۸ سال سابقه داره و با مزایای عائله مندی و ...۳۵ میگیره

ولی چند وام خوب هر سال میگیره با بهره ی اندک

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله میدونم عزیزم شوهر خواهرم ۱۸ سال سابقه داره و با مزایای عائله مندی و ...۳۵ میگیرهولی چند وام خوب ...

بازم همون وام اندازه حقوق ۱۰۰ تومن ارزش داره

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

عزیزم خوب بگو دیگه 90کمتر نیست مطمئنم

دیه اینجا واقعیتو نمیگن که 

میترسن چشم بخوره

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

من دختر عموی خودم تو بانک کشاورزی هست ۴۰ تومن میگیره 

ولی آنقدری وام برداشته دوتا خونه با دوتا ماشین داره

بله میدونم عزیزم شوهر خواهرم ۱۸ سال سابقه داره و با مزایای عائله مندی و ...۳۵ میگیرهولی چند وام خوب ...

نخیر

سال ۱۰۰ تومن وام اونم با بهره ۱۶ درصد والا چیز خاصی نیس که میگن ما بانکی ها مزایا داریم

کارمند ایرانخودرو و سایپا یکسال در میون حواله خودرو میگیره

وزارتخونه ها هر کدوم حقوق هاشون حداقل ۲ برابر ماست

هر شغل دولتی بالاخره ی مزایایی داره دیگه

چرا اخه..؟دوسال پیش آزمون استخدامی بانک شرکت کرد رشته‌اش هم حقوق بود بعد الان میگه ۲۵ تومنه حقوقم دی ...

حداکثر حقوق کارمند دو سال سابقه ۱۷ تومنه با اصافه کار و سایر مزایاش به ۲۲ تومنم نمیرسه

۵۰۰ وام مسکن گرفتن امسال و ۳۰۰ وام دیگه

اشتباه میکنید

اگه قرار باشه سالی ۸۰۰ تومن وام بگیریم ما که زیر ۱۰ سال هممون تو بهترین جاهای شهرمون خونه میخریم

والا دیگه صبر نمیکنیم ۳۰ سال خدمت بشیم که

من دختر عموی خودم تو بانک کشاورزی هست ۴۰ تومن میگیره ولی آنقدری وام برداشته دوتا خونه با دوتا ماشین ...

وام رو ک برنمیدارن

خود بانک چون موسسه مالیه به پرسنلش میده

ضمن اینکه ۴۰ تومن درست پول کمی نیس ولی پول زیادی هم نیس ک بشه باهاش دو تا خونه و ماشین خرید و قسط داد