2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شنیدم عرق کاسنی باید بخوری 

و بعد اینکه ب دنیا اومد شیر خشک هم بدی شیر مادر ب تنهایی باعث زردی میشه

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

مادرشوهرم می‌گفت اون شیری که اول از سینه میاد نباید بدی زردی میگیره من بهش گفتم اون که خیلی مفیده و دکترا میگن باید بدی ولی باز بزرگتره قدیمی تره شاید یه چیز می‌دونه 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

من سر بچه ی دومی خیلی خیلی خنکی خوردم 

الان یادم نیست چی بودن کاسنی و خاکشیر ..چیزای خنکی از عطاری گرفتم ولی دنیا که اومد زردی داشت تا ۱۴ رفت 

حالا دیگه نمیدونم اگه نمیخوردم بالاتر بود یا نه 

بچه ی بزرگم زردیش تا ۱۸ رفت

ماه آخر بارداری شیر بادام بخوری  

ترکیب بادام و چند قطره آب و یک قاشق عسل 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

از نظر علمی زردی نوزادان تا حدود زیادی به گروه خونی بچه و مادر بر میگرده و تغذیه و گرمی و سردی تاثیر زیادی نداره 

من هر دوتا بچمو بعد تولد زردی داشتن تحت نظر پزشک متخصص حجامت کردم و همون روز زردی اومد پایین و نیازی به دستگاه نبود 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

#نکته‍ 

🔴 یه نکته مهم رو در مورد زردی نوزاد عرض کنم خوب دقت بفرمایید.

ببینید یه اشتباهی که پزشکی غربی میکنه اینه که به مادران باردار میگه در ماه آخر غذاهای سرد بخورید تا بچه زردی نگیره!

این کاملا اشتباه هست.

چرا بچه زردی میگیره؟

🔺 به خاطر اینه که کبد مادر و بچه ضعیف شده.

خب چرا کبد ضعیف میشه؟

به خاطر خوردن سردیجات.

✅ اگه مادر در ماه آخر بارداری حسابی غذاهای طبیعی و با طبع گرم و تر بخوره اتفاقا کبد تقویت میشه و زردی رو از بین میبره.

تا جایی که میتونید کبد رو تقویت کنید.

در روزهای ابتدایی زایمان هم به اشتباه گفته میشه که غذاهای سرد بخورید در حالی که این کار موجب ضعف مادر میشه.

✅ اتفاقا در روزهای ابتدایی زایمان باید بهترین و لطیف ترین و مغذی ترین مواد غذایی گرم و تر مصرف کنید تا بدن حسابی قوی بشه. کبد گرم بشه و بتونه بیلی روبین رو از بدن خارج کنه تا بچه زردی نگیره.