2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی و پشیمونی 🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 96 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۶ ماه از عقد و یکماه از عروسیم میگذره و سنتی ازدواج کردم. هنوز باورم نمیشه شوهر دارم و توخونه خودمم. یه حس غریبی به همه چیز دارم. یوقتایی حتی الان حس میکنم اشتباه کردم ازدواج کردم و آدم من نیست. کاملا درکت میکنم . اینو با روانشناس مطرح کردم و گفت طبیعیه خیلی ها تا یکسال اول هنوز نتونستن با داشتن یه زندگی و ازدواج کنار بیان و انگار براشون یه شوک بوده. من خودم همش میگم جدا بشم یا خودکشی کنم چون خیلی بهم ریختم.

وای عزیزم چقدر سخته نکنه منم اینطور بشم😥😥😥😥

نه من یکم شرایطم خاصهتوی تاپیک هام گفتم

و مادرشوهرمم خیلی اهل جادو و دعا و این چیزاس و شوهرمم میگه ممکنه کاری کرده باشه که انقدر بهم ریخته ایم هردو.

هروقت احساس بدی داشتی برید بیرون بگردید.

ایه الکرسی هم زیاد بخون.

من اسمم ایلیا هستش پسرم از لحاظ مالی واقعا ماهی یک میلیارد به بالا درآمد دارم تهران کیش بندرعباس شیراز اصفهان تبریز ارومیه رامسر خونه ویلا دارم  من ازدواج سنتی داشتم سرت به درد نمیارم الان مطعلقه هستم بدون چنان بلایی تو زندگی سرم آورد اون زن که داشتم دیوانه میشد من خیری ندیدم از ازدواج سنتی جدا شو تا چند سال بد با هزار مکافات دعوا مریضی جدا بشی 

2790
2778
2791
2779
2792