2777
2789

سخت نگیر شاید راحت تره به پسرش زنگ بزنه 

اینقدر روی کلمات حساس و جزئی نباشید 

مادرشوهر منم همیشه به شوهرم زنگ میزنه حالشو می‌پرسه من اصلا کوچک ترین اهمیتی برام نداره

🌺اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به این فکر کن که مامان خودتم وقتی میخادبیاد باید به شوهرت زنگ بزنه چون قراره وسایل پذیرایی رو شوهرت ...

زنگ بزنه من مشکلی ندارم مامانم به دامادش خیلی زنگ میزنه ولی خونمون نمیادمادرشوهرم همش اینجا

زنگ بزنه من مشکلی ندارم مامانم به دامادش خیلی زنگ میزنه ولی خونمون نمیادمادرشوهرم همش اینجا

سخت نگیر دنیا دوروزه مادر شوهرمنم همش به پسرش زنگ میزنه برام مهم نیست مادرشه خب با پسرش راحت تره همونطوریکه مامان منم همش بمن زنگ میزنه😉

وای از ایناست که سر زده میاد؟

اره من که دیگه عادت کردم اوایل برام سخت بود موقع ناهار یا شام میومدن غذا کم بود خجالت میکشیدم خودم هیچی نمیخوردم الان دیگه برام مهم نیست 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
اره من که دیگه عادت کردم اوایل برام سخت بود موقع ناهار یا شام میومدن غذا کم بود خجالت میکشیدم خودم ه ...

والا طرف سرزده میاد نباید انتظار تشریفات آنچنانی هم داشته باشن هرکس به اندازه خودش غذا درست میکنه کار خوب رو تو میکنی خواهر 

حالا خوبه صبح ساعت ۷صبح برات مهمون نمیاد!!

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

والا طرف سرزده میاد نباید انتظار تشریفات آنچنانی هم داشته باشن هرکس به اندازه خودش غذا درست میکنه کا ...

همسرم همیشه میگفت یه تخم مرغ براشون پرست کن خوبه من روم نمیشد مثلا من برنج و گوشت بخورم مهمونم نیمرو یه بار هم مهمون داشتم اومدن همه خانوادشون ... یکساعتی به ناهار مونده بود منم بچه کوچیک داشتم گریه میکرد کلی هم تدارک دیده بودم اما بازم کم بود مهمونم دو نفر بودن هر چی بهشون گفتم برید یه غذایی درست کنید گفتن هر چی باشه باهم میخوریم گفتم مهمون دارم کمه خجالت میکشم به شوهرم اس دادم اونم بهشون گفت و همین جوابو شنید اخرشم خودم مجبور شدم مرغ رو توی زودپز بندازم بیست دقیقه ای اماده شه برنج هم ریختم پلوپز نیم ساعته حاضر شد 

وااای نگوووو سر صبح من اصلا نمیتونم خودمو بیدار کنم حتی

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
همسرم همیشه میگفت یه تخم مرغ براشون پرست کن خوبه من روم نمیشد مثلا من برنج و گوشت بخورم مهمونم نیمرو ...

وای همسرت یچیزی میدونسته اینو میگفته دیگه ولی اره زشت بوده 

خوبه که همسرت پشتته 

بدم میاد از اینجور ادما قبل ناهار میان خیلی آدم های رو مخین

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

وای همسرت یچیزی میدونسته اینو میگفته دیگه ولی اره زشت بوده خوبه که همسرت پشتته بدم میاد از اینجور اد ...

اینا بنده های خدا ادمای بدی نیستن خاکی ان و همینحوری هم عادت کردن برای من سخت بود پذیرشش... که دیگه الان عادی شده واسم