2777
2789
عنوان

سایتوتک خوردم خونریزی نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 50 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره دردم هم از ساعت ۱۲به بعد شروع شد....وحشتناک نرین چیزی بود که تو عمرم تجربه کردم. خدا دیگه نشون ن ...

یا خدا 

من تنهام فلا ولی خواهرم قراره بیاد ده اینا بگم نیاد فلا اگ قراره طول بکشه

یا خدا من تنهام فلا ولی خواهرم قراره بیاد ده اینا بگم نیاد فلا اگ قراره طول بکشه

نگو بگو بیاد حتما....من قرص رو گذاشتم و رفتم توی اتاق دراز کشیدم...یهویی به حدی لرزم زیاد شد که حتی جون نداشتم کسی رو صدا کنم شوهرم اومد بهم سر بزنه دید حالم بده.اگه نمیومد میمردم.بگو زودتر بیاد خواهرت

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس میگن فعالیت باید بکنی زعفران بخورم؟

نه عزیزم تایم قرص که تموم بشه شروع به سقط می‌کنی فعالیت هم برای این که بقایای جنین داخل رحم باقی نمون 

که خدایی نکرده احتیاج به کورتاژ نداشته باشی

بعد سقط اگه خونتون پله داره چند بار بالا پایین کن 

از روی پله اول  که ارتفاع کم دوسه بار بپر اگر چیزی هم مونده بیاد پایین 

راستی بعد از سقط حتما حتما صدقه بزار کنار 

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر

سلام عزیزم من قلب بچه اولم تشکیل نشد و تو بیمارستان با این قرص سقط کردم من بعد دوازده ساعت هیچ درد و خونریزی نداشتم و رفتم کورتاژ حواست باشه که استفاده زیاد از قرصش ممکنه باعث پارگی رحم بشه و اگر سقطتون غیر قانونی باشه در صورت رفتن به بیمارستان باید دیه بدید و مراحل قانونی رو طی کنید کاش جور دیگه ای سقط میکردین