2777
2789
عنوان

کراش نازم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 45 پست
خب بلاخره چی نمیشه همه رو ب ی چشم دید ک باید لذت برد حتی اگ غلط باشه این لحظات نابو نمیشع خراب کرد ب ...

بعدا میفهمی بخاطر ی لذت آنی چه شکستی میخوری عزیزم من نگفتم همه رو به ی چشم ببین فقط گفتم دل نبند که فقط و فقط اگه نرسی خودت ضربه میخوری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب بلاخره چی نمیشه همه رو ب ی چشم دید ک باید لذت برد حتی اگ غلط باشه این لحظات نابو نمیشع خراب کرد ب ...

اشتباه نکن  کاملا حقیقت گفت ،  ولی منظور این نیست تو رابطه نرو منظور اینه بعد از رابطه نزار فک کنه تو دیگه تو مشتشی نزار فک کنه مثل یه کتاب همه‌ی صفحات تو رو خونده بزار مثل راز باشی  بزار ده سال بعد بازم بفهم تو همون مغرور جذاب ده سال قبلی که زود تسلیم خواسته هاش نمیشی و زود جلوش وا نمی‌دی اینجوری تا ابد عاشقت میمونه

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

بعدا میفهمی بخاطر ی لذت آنی چه شکستی میخوری عزیزم من نگفتم همه رو به ی چشم ببین فقط گفتم دل نبند که ...

من بزرگ ترین شکستارو خوردم بدترین شکستی ک فکرشو کنی و خوب میدونم چی میگی ولی دلع دیگ گاهی اوقات دلش میخواد یکیو دوس داشته باشه نه اینک عاشقش باشع 

من بزرگ ترین شکستارو خوردم بدترین شکستی ک فکرشو کنی و خوب میدونم چی میگی ولی دلع دیگ گاهی اوقات دلش ...

عاشق باش اما نزار بفهمه عاشقی بزار فک کنه دوسش داری 

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

خب پس هر دو ادم احساسی هستید

کراش نازم مدله قد بلند موی مشکی پوست گندمی اندکی هیکلی دستاش مو ها مردونه دارع پیراهنش دکمه هاش تا وسط سینه بازه عطر تلخخخخ 

اخ مادر قربونش برم انقد ناناعه چشا درشت مژه ها بلند ابرو ها کلفت مشکی 

کراش نازم مدله قد بلند موی مشکی پوست گندمی اندکی هیکلی دستاش مو ها مردونه دارع پیراهنش دکمه هاش تا و ...

داشتم زندگینامه قبلیت رو می خوندم ... دخترم خیلی مواظب خودت باش و دل به ظاهر کسی نبند .. قشنگ فکر اینده خودت باش و سعی کن با چشمان باز طرف مقابلت رو انتخاب کنی ... می دونم خیلی سختی کشیدی با سن کم .. ولی امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیوفته