جنینم تو ۸ هفته موند و رشد نکرد دکتر بهم۶تا قرص میزوپروستول داده هر ۱ ساعت یدونه زیر زبان و یدونه داخل واژن خانمایی که تجربه اش رو داشتید بگید که هنگام استفاده از قرص راه برم یا بی تحرک باشم؟چند ساعت بعد از استفاده از قرص آخر جنین دفع میشه؟
از تجربه و میزان دردت میگی بهم؟ فردا منم باید همون کارو بکنم
اولش دل پیچه داشتم و بعدش که خونریزی شروع شد دردی نداشتم اما به خاطر حجم بالای خونریزی خیلی بی حال شدم و توان ایستادن نداشتم و چهار دست و پا تا دستشویی می رفتم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون با فاصله چقدر مصرف کردین؟چنددقیقه حدودا طول کشید تا اب بشن زیرزبون؟
یادم نمیاد به خدا چند سال پیش مصرف کردم ولی اگر میخوای این کارو کنی حتما حتما حتما یه هفته بعد برو سونو گرافی برای بقایا اشتباهی که من کردم رو نکن من فکر کردم افتاد تموم شد ولی ۴۰ روز بعدش وقتی سرپا بودم یهو چنان خونی ازم خارج شد انگار گاو سر بریدی تا برسیم بیمارستان ماشین پر خون شد وقتی رسیدم بیمارستان دکتره اصلا منتظر کارای اداری و رضایت شوهرم نموند گفت اگه همین الان نبریمش اتاق عمل میمیره و کورتاژ شدم چون بقایا مونده بود و من نمیدونستم
سلام دکتر من بهم قرص نداد گفت برو بگرد داروخونه پیدا کن. که داروخونه هم گفت نمیدیم باید بری بیمارستا ...
آره دکتر برام نوشت رفتم با دستور دکتر و ارائه ی کارت شناسایی و ارائه ی دو مورد سونوگرافی به داروخانه قرص رو گرفتم ولی اصلا راضی نبودم چون کامل سقط نشد و چند روز بعد کارم به کورتاژ و بستری در بیمارستان کشید.همون اول باید دکترم می گفت برو بیمارستان