2777
2789
عنوان

کافه

225 بازدید | 18 پست

باسلام 

دوستان ما ی مغازه ای رو خیابان سلسبیل رودکی تهران اجاره کردیم میخواهیم کافه بزنیم ۳نفریم حدود یک میلیارد من سرمایه گذاری کردم پول پیش مغازه و لوازم ها و دکوراسبون قرار براین شده پول از من باشه کارکردن با این دونفر ک یکیشون از بچه گی تو کافه بوده و اون یکی هم آشپز ماهری هسش در کنار اینا پیتزا و ساندویج هم میدیم کنار مغازمون هم باشگاه هسش ک بوفه نداره هم سانس بانوان داره هم آقایون قرار براین شده این دونفر مغازه رو بچرخونن ۵۰درصد از سود مغازه رو من بردارم ۵۰درصد هم اون دونفر کاینکارو هم من بخاطر یکیشون کردم ک بنده خدا سرطان خفیف داره  میخوام روحیش از دس نده خیلی خوشحاله و خیلی هم ذوق و شوق اینکارو داره لطفا نظر بدید اشتباه کردم و یا کار خوبی کردم خیابان رودکی تهران هم ک پاخورش خیلیه خیلی شلوغ میشه

ما برای کسی که بهمون دل بده دل نمیدیم خون میدیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه ی سرمایه از تو بوده

اونا فقط به اندازه ی باریستا و آشپز باید حقوق بگیرن 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

همه ی سرمایه از تو بودهاونا فقط به اندازه ی باریستا و آشپز باید حقوق بگیرن

من درآمد خوبی دارم از ی شغل دیگه فقط بخاطر این دوتا ک مشغول بکار بشن این حرکت زدم

ما برای کسی که بهمون دل بده دل نمیدیم خون میدیم

من درآمد خوبی دارم از ی شغل دیگه فقط بخاطر این دوتا ک مشغول بکار بشن این حرکت زدم

ان شالله کسب و کارتون پر رونق🌹

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲