2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم آخرش از یادت میره ولی هیچوقت اینکارو نکن چون منم یه روزی مثل تو بودم ولی به لطف رفیقم فهمیدم چه آدم بی مصرفیه الان ازش متنفرم😒

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

عزیزم آخرش از یادت میره ولی هیچوقت اینکارو نکن چون منم یه روزی مثل تو بودم ولی به لطف رفیقم فهمیدم چ ...

کاش منم متنفر شم ازش هزاااار تا چیز ازش دیدم ولی کلا انگار کور و کر شدم

کاش منم متنفر شم ازش هزاااار تا چیز ازش دیدم ولی کلا انگار کور و کر شدم

ولی اونی که ازش خوشم میومد کاری که من ازش خوشم بیاد ولی من اصلا اونو نمی‌شناختم ولی خودش زیر آبیمو میزد همش زیر چشمی نگام میکرد منم متوجه شدم یه کاسه ای زیر نیم کاسست بعد از اینکه بهش گفتم ازت خوشم میاد اون بیشتر ازم سواستفاده کرد و مسخرم کرد رفیقم نذاشت شکست بخورم بهم کمک کرد تا بلند بشم🫠مرسی رفیق❤️

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

همکارمه هر روز میبینمش تو بگو چطور فراموشش کنم

میگی میدونم سو استفاده میکنه ادمی سو استفاده میخاد بکنه یعنی شیاده واسش اهمیت نداری پر پر بشی واسش مهم نیست دلیل بالا تر از این

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤