2777
2789
عنوان

رابطم با داداشمم خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 29 پست
تازگیا رابطه ماهم شکر آب شده مقصرم ایشونهو از این بابت خیلی ناراحتم البته ایشون معذرت خواس و هی میگی ...

دقیقااااااااااا خودمنی

داداش منم گرم میگیره باهام ولی من دیگ دلم صاف نشد باااش تا خواستم ک صاف کنم دلمو باهاش دوباره کازش تکرار کرد و بعد بیخیالش شدم 

اون دوسم داره 

نمیخوام خدای نکرده مشکلی پیش بیاد براش

فقط من  حوصلش رو  ندارم

😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر شما افسردگی گرفته؟

نه عزیزم 

ولی اگر من تنهاش نمیذاشتم بهش توجه میکردم از تنهایی افسرده نمیشد رابطش با خانواده خوب نبود از اول من همبازی و صمیمی ترین رفیقش بودم توی سن بلوغ مدام با دوستام ارتباط داشتم و فراموشش کردم البته رفتارایی میکرد که روی اعصابم بود و لج میکردیم باهم ولی...کاش برمیگشتیم به عقب دور سرش میچرخیدم که حالش الان این نباشه 5 ساله دارو مصرف میکنه 

میومد سمتم میگفت بریم بیرون من بادوستام میرفتم 

چون درونگرا بود دوست خوبییم نداشت شهر غریبم بودیم 

هییی دعا کنید براش❤️💔

نه عزیزم ولی اگر من تنهاش نمیذاشتم بهش توجه میکردم از تنهایی افسرده نمیشد رابطش با خانواده خوب نبود ...

الهییی بگردم ایشالله زود زود خوب میشه 

منو داداشم تو بچگی باهم خوب نبودیم

انگار من عروسکش بودم

خودخواه بود سرمو گول میزد و....‌

حتی باهم بیرون نمیرفتیم(تو بزرگ سالی)

داداش شماهم باید قوی میشد روپای خودش وامیستاد

😇

دقیقااااااااااا خودمنیداداش منم گرم میگیره باهام ولی من دیگ دلم صاف نشد باااش تا خواستم ک صاف کنم دل ...

دقیقاااااا عین منی شما 

منم دوس ندارم طوریش بشه از مامان احوالش و میپرسم ونگرانشم ولی جواب خودش و نمیدم دستمو دراز نمی‌کنم برا دست دادن خودمو با پسرم مشغول میکنم که مثلا متوجه نشدم 

بابام از این بابت ناراحته ولی چون مقصر داداشمه نمیتونه چیزی بگه 

هی ب پسرم خوراکی میخره یا ب همسرم زنگ میزنه میگه پاشین بیاین بریم باغ من قبول نمی‌کنم میگه بی آبجیم سلام برسون .

همیشه می‌میبخشیدما ولی این دفعه کارشو تکرار کرد دیگه کوتاه نمیام ب هیچ وجه.

الهییی بگردم ایشالله زود زود خوب میشه منو داداشم تو بچگی باهم خوب نبودیمانگار من عروسکش بودمخودخواه ...

دوراز جون عزیزم 

داداشا به ظاهر سفت و بدجنسن 

اما درونشون خیلی مهربون و شکنندس ما آبجیا هم به ظاهر شاید بی محلی کنیم ولی خار بره توی پاشون میمیریم 

دعا میکنید حال داداش منم خوب بشه

دقیقاااااا عین منی شما منم دوس ندارم طوریش بشه از مامان احوالش و میپرسم ونگرانشم ولی جواب خودش و نمی ...

وای ماهممم

ولی مامان من همش بهم میگ داداشته زشته و گنااه داره و فلان

ولی مگ من گناه نداشتم؟؟؟

من دل نداشتم؟

من ن اینک بخوام لج کنماا ولی انگار افتاده از چشمم

😇

وای ماهمممولی مامان من همش بهم میگ داداشته زشته و گنااه داره و فلانولی مگ من گناه نداشتم؟؟؟من دل ندا ...

مامان منم میگه ولی میگم ازش بدم میاد دست خودم نیس 

چرا باید اون بی ادبی کنه و پررو بازی در بیاره هرکاری دلش میخاد انجام بده ولی من سکوت کنم 

میدونی چقدر سرمایه ب باد داده میدونی چه خرجای بیخودی میکنه مگه من نمتونم از اینکارا از این ولخرجیا بکنم ...دیگه منم حرفامو گفتم به بابام ..

چن سال فاصله سنی دارین شما؟ چن تا بچه این

مامان منم میگه ولی میگم ازش بدم میاد دست خودم نیس چرا باید اون بی ادبی کنه و پررو بازی در بیاره هرکا ...

دقیقااااااااا وای دختر تو خود منی انگار

داداش منم همین انقدر پول از منو مامانم گرفته به فنا داده اخلاق رفتارش هم ماشالله داره 

منم مثل شما اصلا دست خودم نیست نمیتونم باهاش خوب باشم

کلا دوتاییم منو داداشم4 سال و نیم بزرگ تره ازم داداشم

😇

دوراز جون عزیزم داداشا به ظاهر سفت و بدجنسن اما درونشون خیلی مهربون و شکنندس ما آبجیا هم به ظاهر شای ...

دقیقا ایشالله زود زود خوب میشه داداشت عزیزم 

چندسالشه؟

😇

دقیقااااااااا وای دختر تو خود منی انگار داداش منم همین انقدر پول از منو مامانم گرفته به فنا داده اخل ...

واای کاملا درکتون میکنم ایشون از من نمیگیره اصلا چیزی از بابا میگیره نهایت ب من میگفت ب بابا بگو بده منم میگفتم 😐آلات میگم کاش نمیگفتم .

ماهم مثل شماییم دوتا هستیم گاهی سردی منو بابا و مامان میبینن میگن شانس مارو دوتا بچه تواین دنیا به این بزرگی بجا اینکه پشت هم باشن اینجوری میکنن،البته بابا خودش میدونه خدا شاهده من همیشه پشتش بودم باباگاهی عصبی میشد در مقابل اون هزینه هایی که می‌تراشه میگفتم حالا شما بده جبران میکنه ..با اینکه خودش شغل خوبی داره ولی معلوم نیس چیکار میکنه مدو رستوران و باشگاه و..‌😐همیشه هزینه های زیاد مثل گوشی خوب و ماشین و خونه رو بابا متقبل شده ..ماشالله بیش از،۱۵ تا گوشی عوض کرده ..ولی الان دیگه ب بابا گفتم هر خرجی براش بدی برامنم میدی مساوی این چشمش سیاه نیس که ،البته من خدارو شکر نیاز ندارم ولی سر لج افتادم چرا همش تک خوری باشه 😐😐خودشم میبینه خیلی عوض شدم کلی پیام التماس و معذرت و ببخشید داده ولی دلم صاف نمیشه 

مامان میگه این خیلی سادس اگه یه زره سیاست داشت تورو تومچش گرفته بود تو هم مثل همیشه هواشو داشتی باباهم که،میگه جوونه خامه تو کوتاه بیا ولی نمیام دیگه البته دست خودم نیس دلم صاف نمیشه..

واای کاملا درکتون میکنم ایشون از من نمیگیره اصلا چیزی از بابا میگیره نهایت ب من میگفت ب بابا بگو بده ...

واییییی دقیقااا منممم

باز داداش شما خرج خودش کرده 

داداش من گذاشته ارز به فنا داده

داداش من هر بلاییی سر مامانم میاره میبخشه مامانم

بعد مامانم توقع داره منم مثل خودش رفتار کنم با داداشم

طبیعیه اون بچه من چی داداشمه 

دقیقا مامان منم میگ داداشت سادست 

ولی خب چیکار کنم من دیگ مگ بچست دقیقا تو اون شرایطی ک اون بزرگ شده منم بزرگ شدم تازه رفاه اون بیشتر بود و مامانم مثل من بهش سخت نمگیرفت

واقعا دیگ حوصلش رو ندارم دیگ دلم باهاش صاف نیست ایشالله هرکاری میکنه  موفق باشه

😇

واییییی دقیقااا منمممباز داداش شما خرج خودش کرده داداش من گذاشته ارز به فنا دادهداداش من هر بلاییی س ...

میفهممم گلم دقیقا مامان منم خیلی لوسش می‌کرد لی لی ب لالاش میزاشت ،آخرشم این  شد قدر هیچی و نمیدونه..ب قول شما هردو تو یه شرایط بزرگ شدیم کاش منم ولخرج بودم الان حرص نمیخوردم ولی من نبودم  یعنی اندازه ایشون نبودم ،ایشونم تنها نمیخوره که مثلا میره رستوران کلی رفیق دورشه😐میدونین دیگه بخاطر چی دورش جمع میشن ؟ بخاطر خرج کردنش.

هرچی بیشتر میگم وبهش فکر میکنم بیشتر اعصابم بهم میریزه و کارای مزخرف این تموم نمیشه.

منم مثل شماکاریش ندارم خدا خودش هدایتشون کنه.

میفهممم گلم دقیقا مامان منم خیلی لوسش می‌کرد لی لی ب لالاش میزاشت ،آخرشم این شد قدر هیچی و نمیدونه. ...

میفهمت عزیزم . داداش من با کارهای من خیلی کار داره

ایشالله

😇