2777
2789
خوب هیچکی تو خونش حس بد نداره قطعا به روحیات آدمها مربوط این مسائل

من کلا این مدلی بودم و هستم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلا این مدلی بودم و هستم

انشالله همیشه دلخوش و‌سلامت باشید 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
لاقل میذاشتی مدرسه ت تموم شه ☹️😅حالا راضیی از انتخابت

من حدود 10ساله باهمسرم هستم و حدود 7ساله رسما ازدواج کردیم

از ازدواجم راضیم البته منم مثل بقیه مشکلاتی داریم ولی درکل راضیم

برگردم عقب صادقانه کلا ازدواج نمیکنم و تنهایی زندگی میکنم شوهرم خیلی خوبه من ادم درونگراییم و تنهایی دوس دارم ولی برگردم عقب ومجبورباشم ازدواج کنم قطعا دوباره همسرم انتخاب میکنم

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد.🤍🌱

من حدود 10ساله باهمسرم هستم و حدود 7ساله رسما ازدواج کردیماز ازدواجم راضیم البته منم مثل بقیه مشکلات ...

اخیی 😍چه قشنگ 

فکر میکنی تنهایی تا یجایی جوابه 

همین که باهم خوبین خوبه خداروشکر 😊

من اونایی که همش بیرون ومهمونی هستن درک نمیکنم

آره زیاده روی تو هیچ کاری خوب نیست ولی تو خونه موندن هم تا یه جایی خوبه 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد.🤍🌱

برای من بیرون رفتن سخته مامانم به زورجایی میبرتم

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛