2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلب بایسته چیکار مگه میخان بکنن

گلم اخه چرا باید قلب بیاسته

راجع به ترست با دکترت صحبت کن

جواب منطقی و علمی بهت بده

اگر خیلی میترسی و نگرانی

سزارین کن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بهترین راه خشک کردن واژن بعد دستشویی چیه،؟

دستمال نخی سفیدو اندازه دستمال کاغذی برش بزنید استفاده کنید بعد جمع کنید هرسری بشورید تو آفتاب خشک کنید دوباره استفاده کنید ترجیحا هم شوینده زیاد معطر نباشه

کاربری غیرفعال

عزیزم حتما کلاس آمادگی زایمان شرکت کن کلی ورزش می‌کنی که برای زایمان راحت کمکت می‌کنه و تکنیک تنفس بهت یاد میدن که موقع زایمان چطور نفس بکشی که ترست کمتر بشه و.... 

پسرم بهترین هدیه خدا هستی. مرسی که به زندگی من و بابایی رنگ و بوی تازه ای دادی. بی نهایت عاشقتم  
قلب بایسته چیکار مگه میخان بکنن

به خودت تلقین نکن فقط موقعی که دردت گرفت رو دم وبازدمت تمرکز کن قبل زایمان درست یک ماه قبلش زیادپیاده روی کن یکی ازدوستان توهمین سایت میگفت روغن گل مغربی به واژن میمالیدتادهانه نرم بشه وزمان زایمان کمتراذیت بشه وجالب اینکه کمترهم بخیه خورد مهم ترین کاری که خودمم جواب گرفتم خوندن سوره مریم وانشقاق ودعای معراج بودکه به نیت زایمان راحت میخونی من سزارین کردم خیلی میترسیدم التماس میکردم بیهوشم کنن ولی چون شکمم پربودنکردن انقدرترسیده بودم فشارم رفت بالاولی وقتی خون ازت میره فشارت میادپایین ریلکس میشی بعدم یه چیزی زایمان بدون دردهست یه دارومیزنن متوجه دردنمیشی اینوبیمارستانای دولتی هم دارن