2777
2789
عنوان

خرید عید کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 34 پست

من قبلا از سایت 8pic عکس آپلود میکردم با اون امتحان کن لینک آخرشو بذار اینجا

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهه بيا يه بلايي سر استارتر بياريم عكس نذاشت 🤣🤣😑

جوونم شما دستور بده منم جادوش ميكنم به چي تبديلش كنم؟ كيف كفش يا از اين مانتو مرواريدا ك سحر قريشي بپوشتش

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ

خخخ استارتر از ترس سحر قريشي عكس گذاشت 

ن شانسی اومد وقت نکرده بودم کامنتارو بخونم

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 
خيلي خوشگله تيپت استارتر مباركت باشه 

ممنون

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 
مباركت باشه گلم به شادي بپوشي

ممنون عزیزم

مانتو مرواريدي ابي كاربني 😂😂😂😂😂

قضیهدآبی کاربنی چیه.اقا من از دوسال پیش عاشق این رنگه شدم ولی هی نمیشد بخرم.واصلا توبازار نبود حالا اومدم سایت دیدم همه دارن مسخرش میکنن به کدامین گناه😅

دیر اومدی نخواه زود برو    
قضیهدآبی کاربنی چیه.اقا من از دوسال پیش عاشق این رنگه شدم ولی هی نمیشد بخرم.واصلا توبازار نبود حالا ...

اكثرا توي خريداشون ك عكس گذاشتن مانتوهاشون يا ابي كاربنيه يا مرواريد داره بخاطر اونه 😄😂