2777
2789
از نزدیکان من درمانگاه زنان هستن ،می‌گفت همچنان پرقدرت در حال زاد و ولد عستن ،زیر سه حاملگی ندارن اص ...

بچه ها اعتراض کنید توروخدا به فکر نسل بعدی مظلوم ایرانی باشید که گیر این وحشی های داعشی افغانی میوفتن و ما در اقلیت هستیم با توجه به زاد ولد اینها. توروخدا همه جا هشتگ بزنید فروش و خدمات بر اساس شماره ملی 

هیچ کشوری این شپشو های بوگندو بی سواد که اکثرا معتاد و مجرم هستن رو راه نمیده دیگه در دنیا شناخته شد ...

بخدا 

یکی بود از همینا  تو تاکسی میگفت کل دبی مهاجر و امریکا کلا مهاجرند، آخه مرتیکه کجای دنیا از یه قومیت یک چهارم جمعیت اون کشور رو تشکیل میدن ؟ من الان میتونم پشت پژو بشینم با خانواده پیک نیکی برم ترکیه آخر هفته ها گوشی بدزدم بیارم بفروشم؟ خیلی خیلی پرروعن

برای خواسته ام دعا میکنی برام🙏لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سارا فلاحی نماینده ایلام تومجلس سخنرانی عالی داره درباره افغانا میگه وقتی این پاپتیای افغان گله ای بی هیچ محدودیتی وارد کشور ما میشن معلوم نیست چی سر ایرانو ایرانی بیاد و کاملا پیش بینی میکنه اوضایی که تو جنگ اخیر پیش اومدو

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

اداره مون گفته

خدارو شکر

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋