2777
2789
عنوان

خواستگار توقع بی جاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 38 پست
خیلی از اقایون دنبال زن شاغل میکردن تا خرجی ندن و نوکر بی جیره مواجب بیارنالبته همشون نه، بعضیاشون

این خودش حقوقش بالاست ..

میگه تعهد میدم یو ریال هم ازش نگیرم ولی دوست دارم معلم باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بیجا نیست

همونقدر ک من دختر انتظارات و معیار هایی دارم پسر هم حق داره داشته باشه

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

این خودش حقوقش بالاست ..میگه تعهد میدم یو ریال هم ازش نگیرم ولی دوست دارم معلم باشه

اره اگه به طمع پولش نباشه خوبه

ولی بهش بگید یه نفر ممکنه معلم نباشه ولی خودش باسواد و اهل مطالعه باشه و بالعکس

بخدا من میشناسم تو اطرافم دختر دیپلم داره بسیارررر با مطالعه  و عاقل

معلم هم میشناسم یه کتاب غیر درسی نخونده و بخاطر پولش فقط معلم شده و اصلا تو این وادی ها نیس

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

میگه جلو همه تعهد میدم یک ریال ازش نخوام..ولی دوست دارم این شغل رو برای خانمم

بنظرم کاملا عاقلانه است تفکرش

چرا همه آنقدر بدبین شدن که بخاطر درآمدش میخواد، آخه حقوق معلم چقدره که برای درآمدش بخواد نقشه بکشه

ایشون به اجتماعی بودن زن و جایگاه شغلی شون و به مراتب به تربیت بچه هاشون در آینده فکر میکنن....

نگفته زن دکتر متخصص ..... میخام ک....

2790
2778
2791
2779
2792