2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وقتی بچه از یه سالگی گوشی و تبلت داره طبیعیه وقتی سواد یاد گرفت بیاد اینجا

دقیقاااا ولی فکر نکنم مناسب شون باشه بلوغ زودرس میگیرن🤦‍♀️🤦‍♀️

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

اوناالکی‌میگفتن‌شاید🗿🤣نمیشه‌اخه🎀

چرا 

تازه پسرای نه ساله پیشرفته هم هستن 

پریود میشن 

حامله می‌شن

انقدر پیشرفته 😅

کاربر مرد درخواست نده . هر خانمی درخواست بده می‌پذیرم 

من‌نمیدونستم‌اخه‌ی‌زمونی‌کوچولو‌ترین‌من‌بودم🗿🎀🤣

بگردممم کوشولو موشولو🤣💕

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

وای🗿🎀🤣

فکر کنن یه پسر ۱۴ ساله داخل سایت بارداری تاپیک بزنه چه رشته ایی انتخاب کنم😐🤣

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

فکر کنن یه پسر ۱۴ ساله داخل سایت بارداری تاپیک بزنه چه رشته ایی انتخاب کنم😐🤣

باید‌میگفتین‌اول‌سرپا‌جیش‌کردن‌یاد‌بگیر🤣🎀🗿

پیشی بیا منو بخور دنیا بو دا‌‌..ق میده 

باید‌میگفتین‌اول‌سرپا‌جیش‌کردن‌یاد‌بگیر🤣🎀🗿

🤣🤣

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز