2777
2789
نه واقعا دفع سودا و سموم بدن هست اول چون که توی روایات اومده دوم اینکه وقتی که چندین شب پشت سر هم بذ ...

دقیقا من سری اول که میذاشتم یهو نصف شب ازشدت داغی وگزگز پاهام بیدار میشدم انگار از دورن پام میسوخت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من مقاله علمی خوندم سایتش یادم نیست نوشته بود اون سیاهی دلیلش دفع سموم نیست کلا حنا به مرور رنگش سیا ...

من خودم امتحان کردم  اگه اینجوری میشد باید برای منم مثل مال همسرم سیاه میشد من هر مقاله گوگلی رو قبول ندارم

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
فایدش چیه

خب واسه کسایی که غلبه سودا دارن مثل من 

اولین فایده استفاده نکردن از دارو های مختلف واسه سودا بریه 

دوم از بین رفتن افسردگی ترس وسواس و بیماری های روحی از این مدل 

سوم باعث میشه کبد فعال بشه و سموم بدن رو از طریق ادرار مدفوع و کف پا خارج کنه 

در کل یک تصفیه خیلی  خوب برای تمام بدنه

من خودم امتحان کردم اگه اینجوری میشد باید برای منم مثل مال همسرم سیاه میشد من هر مقاله گوگلی رو قبو ...

منم نگفتم قبول کنید 

گفتم یه جایی خوندم 

اما خیلی خوبه که نتیجه دیدید . منم امتحان میکنم حتما 

بعدش سیاهی پا چه جوری از بین میره؟؟ زشت نمیشه؟؟

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
منم نگفتم قبول کنید گفتم یه جایی خوندم اما خیلی خوبه که نتیجه دیدید . منم امتحان میکنم حتما بعدش سیا ...

اسی بی زحمت این سوال رو جواب بده 

ممنون

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
منم نگفتم قبول کنید گفتم یه جایی خوندم اما خیلی خوبه که نتیجه دیدید . منم امتحان میکنم حتما بعدش سیا ...

من دو تا روش دارم 

اول اینکه کف پام نوره میذارم بعد سنگ پا میکشم 

روش دوم اینه که یک عدد پتو داخل تشت میندازم و با پا میشورم که این دومی بیشتر جواب میده تو اینتر نت سرچ کن عکساشو میبینی چقدر سیاهه

دیدی جوابمو؟؟؟

بله 

ممنونم 

گزینه ۲ مادرم رو بیشتر خوشحال میکنه انجامش میدم مرسی 😄

خب واسه کسایی که غلبه سودا دارن مثل من اولین فایده استفاده نکردن از دارو های مختلف واسه سودا بریه دو ...

منم سوداویم چیکار کردی تا درمانش کنی؟چیا استفاده میکنی برای ذفع سودا؟

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

نتیجه خوب بهتر از زشتی موقتیه 

هرجا میری جوراب بپوش کسی نبینه من که اصلا برام مهم نبود

خودش به مرور از بین میره

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
منم سوداویم چیکار کردی تا درمانش کنی؟چیا استفاده میکنی برای ذفع سودا؟

اول رفتم دکتر طب اسلامی دارو بهم داد ولی همچنان سودام بالاست 

همین حنا رو بزن سودای بدنتو میکشه