2777
2789
خب حداقل می‌رفته دختره رو می‌گرفته یا دیه می‌داده

اینا این جوردختراکه باهاشون میرن بیرون نمیخان،میگن حتماباخیلابوده

کاش دختره باهاش نمیرفت،اینجوری قانون میگه تجاوزنبوده وخودش بارضایت رفته وحکم اعدام برداشته میشه

وخدایی که بشددددت کافیست❣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از پدرمادراشون بهتر میدونن چیزی که بهشون اموزش داده نمیشه لزوم حفظ پاکدامنی و خویشتنداری هست تا پیش ...

دقیقا،دوست دارن توهم بلولن ولی هیچ اتفاقی هم نیوفته.بعدجالبه ازامنیت اعتراض میکنن!!

اطلاع رسانی وتربیت اول ازخانواده شروع میشه

چ جالب پسر باشه دیگه امنیت داره،من برادر ۴۷سالم و بخاطر ی ماشین کشتن چقد مردم ساده ای هستیم

بهونشونه عزیزم می خوان سر خودشونو خدا هم کلاه بذارن به قول اون کاربر دلش پسر می خواد نمیدونه چطور بگه دید اینجا جاشه یه چیزی گفت ...

خدا برادر شما و برادر منُ هم رحمت کنه الهی همنشین مولا علی علیه السلام باشن.

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

کامل صورت مسئله رو پاک کردیاین مسئله ربطی به سن و رابطه نداره قتل و تجاوز صورت گرفته یعنی نبود امنیت ...

قانون ایران حکم تجاوز و قتل رو اعدام نوشته، از اعدام بالاتر؟

🇮🇷❤️یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاران بار شکرت

ممنون عزیزم،اشکام در میاد فقط بخاطر ماشینش مقاومت کرده تو روز روشن با بی رحمی تمام کشتنش

آخ آخ خداازشون نگذره،کاش میزاشت ماشینشوببرن،مالی جبران میشه ولی جانی نه،من همیشه به پسرم میگم اگه خفتت کردن وگوشی خواستن بهشون بده،میگه مگه نمیتونم ازخودم دفاع کنم؟میگم میتونی ولی اونانامردن وچاقو وسلاح دارن ولی تودست خالی هستی،ازجونت که مهمترنیس

دقیقا،دوست دارن توهم بلولن ولی هیچ اتفاقی هم نیوفته.بعدجالبه ازامنیت اعتراض میکنن!!اطلاع رسانی وتربی ...

بحث تربیتم که  این روغنفکرای طرفدار هرزپری اصلا قبول ندارن

میگن توحق نداری چیزی به بچه ت یاد بدی حق نداری از اعتقادات خودت و چارچوبهای اخلاقی براش بگی،  باید ولش کنی تو مجازی و اینستا و بین یه عده بی خانواده مثل خودش تو گروه همسالان تااونا تربیتش کنن !! بعدم که روانی یا هرچی از کار دراومد یقه اعتقادات یا جامعه رو بگیری بندازی گردن اونا !

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲