2777
2789

به پارتنرم بعد یک سال گفتم داشتم برات فیلم بازی میکردم و عاشقت نبودم بعدش توی یک ماهی که جدا شدم اومد ۱۰بار پیام داد دلتنگمه 

و حتی بهش گفتم علاقه و عشق بهت ندارم گفت میدونم که هیچ علاقه ای به من نداری عزیزم ولی من واقعا عاشقانه دوستت دارم مهم نیست که تومن دوست داشته باشی یانه من تابع حس خودمم

چرا انقد خودشو کوچیک میکنه؟

مگه میشه مردا الکی انقد خودشون کوچیک کنن؟

چرا این همه تایم با احساس یکی بازی کردی 

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
چرا این همه تایم با احساس یکی بازی کردی

چون قبلش منو اذیت کرد

استادم بود موقعیتشم عالی بود فکر نمیکردم واقعا عاشقم باشه هی از اوا رابطه ای بهم میگفت باید عاشقم بشی هی اینو تکرار میکرد منم شک کردم بهش

ادای ادمای وابسته رو که دراوردم محبت میکرد بهم ولی از قصد پیاممو دیر سین میکرد این کارش باعث میشد بهش زیاد پیام بدم بیشتر وابستش بشم حتی به خودشم میگفتم ولی بازم ادامه میداد وقتی میدید دارم خیلی عصبی میشم میومد محبت میکرد که منو نگه داره

الانم که اینجوری محبت میکنه

اصلا نمیدونم باهاش چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون قبلش منو اذیت کرداستادم بود موقعیتشم عالی بود فکر نمیکردم واقعا عاشقم باشه هی از اوا رابطه ای به ...

همون بهتر جدا شی از این ادم سمی الانم چون بی محلی میکنی اومده اینجوری میکنه دوباره محبت کنی دور میشه یا نگهت میداره برا یه سین زدن این ادم مریضه روانتو بردار فرار کن

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
همون بهتر جدا شی از این ادم سمی الانم چون بی محلی میکنی اومده اینجوری میکنه دوباره محبت کنی دور میشه ...

خب منم مشکلم همینجاست دیگه

اگه منو نمیخواد خب بره دیگه الان

خب منم مشکلم همینجاست دیگهاگه منو نمیخواد خب بره دیگه الان

میخواد بازم بازیت بده اگه دوست داشت اینجوری نمیکرد مریضه

به هرحال اگه تصمیمتو گرفتی کلا باهاش ارتباط نگیر بلاکش کن