2777
2789
عنوان

همین الان

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 29 پست
بنظرتون عمل زیبایی از چه سنی بهتره؟

هیچوقت😉

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده.💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا؟

من17سالمه دماغم یکم تپله خودمم تپلم، دلم بوکال و دماغ میخاد، یعنی نکنم؟ 

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

چرا؟

عملای غیر ضروری ک به عوارضش نمی ارزه واقعا 

عملای ضروری هم مث بلفارو که بعضیارو اذیت میکنه واقعا توهرسنی که لازم باشه باید انجام شه 

عمل بینی حداقللل بالای ۲۰

عملای لیفت بالای ۵۰

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده.💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

ایرانم  گوشی در دست 

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

اگه قصدعمل داری حداقل سه چهارسال دیگه صبرکن عزیزم خیلی زوده فرم بینی شماهنوزمشخص نیس بخاطربلوغ

خونه پدرم تو رختخواب بابام هم بیدار شده تلویزیون روشن کرده الانه که مامانم صداش دربیاد😂شاهد دعواشون بشم😅

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

تو واقعا سر صبحی تو پارکی....

این چه جامعه ای هست دختر ۱۷ سالش باید سر صبحی بشینه تو پارک دیدن یکی که شاید گرفتش شاید نه 

بیدار شدم که نوبت 👨🏻‍⚕️ بگیرم 🤕

با دیدن امضات یجوری با صدا خندیدم مامانم بیدار شد 

الان فکر میکنه کله سحر دارم با کی چت میکنم 

اش نخورده و دهن سوخته😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

با دیدن امضات یجوری با صدا خندیدم مامانم بیدار شد الان فکر میکنه کله سحر دارم با کی چت میکنم اش نخ ...

.

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁