بهم اصلا جهاز نداد چند بار تیکه به شوهرم انداختخ خلاصه کلی تذکر دادم پدرم املاکیه الان اومد بنگاه در چک کذدن اجاره نامم گمکم کرد بعد برام کامیون با قیمت مناسب توسط دوستش گرغت.ولی در اخر گفت من به راننده کامبون نگفتم تو دخترمی.منم زنگ زدم مادرم بهش گفتم بابام چی گفته گفتم عارتون میاد بگید من دخترتونم منم رفت وامد نمیکنم دیگه
نه اصلا.خودش هیچ احترامی برام قایل نبود من ۲۵۰ متر زمین با پول خودم خریدم وقت ازدواج داداشم میگفت زم ...
دادی زمینتو؟
به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51
بابای منم هیچوقت حامی نبوده هر کاری کردم بازم بهم میگفت بی عرضه ای ولی من خودمو خیلی دوست دارم رابطمو با خانوادم کمتر کردم با اینکه توی یه خونه ایم ولی باهاشون کنار نمیام مادرمم همینطوره