2777
2789
عنوان

تشخیص بدخیمی روده بزرگ داداشم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 22 پست
اصلا نگران نباش قشنگم مطمئن باش درست میشه من بدتر ازیناشو تجربه کردم...

مرسی فداتشمم

توام مشکل گوارشی داشتی؟

الان بهتری

کسی که تاریکی رو تجربه کرده؛ قلب مهربون تری داره...!🤍

سلام قشنگم هزار مرتب شکرررر خیلی خوشحالم شدم برای خاله تونایشالله همیشه سلامت باشنایشالله داداش منم ...

اصلا نگران نباشید همه چیز دست خداست🫂، البته طبیعیه اولش یکم آشفته میشد ماهم روزای اول خیلی نگران بودیم تا بعد از عمل و یکسال شیمی درمانی خداروشکر مشکل رفع شد، آرزوی سلامتی برای شما و همه عزیزانتون دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی فداتشممتوام مشکل گوارشی داشتی؟الان بهتری

نه دورت بگردم مادرم مبتلا به سرطان هستن

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

آندوسکوپـی مگه واسه معده نیست؟! چجور روده رو دیدن باهاش؟! بعد اصلا نباید از ۲۴ ساعت قبل چیزی بخوری ک ...

معده اش غذا رو نمیتونه هضم کنه درست

هر چی میخوره گلاب به روتون برمیگردونه حتی اب رو

منم نمیدونم حتما امکانش هست 

نه دورت بگردم مادرم مبتلا به سرطان هستن

ایشالله به زودی مادرتون سلامت شو به دست میاره حتی از قبل هم بهتره میشه قشنگم مطمین باش

اصلا نگران نباشید همه چیز دست خداست🫂، البته طبیعیه اولش یکم آشفته میشد ماهم روزای اول خیلی نگران بو ...

ممنونم بابت حرفاتون خیلی اروم کرد🥲

امیدم فقط اون بالایی ایشالله خودش حله میکنه همه چیو

ایشالله به زودی مادرتون سلامت شو به دست میاره حتی از قبل هم بهتره میشه قشنگم مطمین باش

ممنونم مهربون♥️🫶🏻

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

باید سی تی اسکن بده هیچی ۱۰۰ درصدی نیسچون سی‌تی‌اسکن خیلی مهمه تصویر از محل ، اندازه، و احتمال درگیر ...

یه بار سی تی اسکن انجام داد حدود ۷ ماه پیش اما اصلا همچنین چیزی نشون نداد

ممکنه به تازگی به وجود اومده باشه؟

احتمالش هست خوش خیم هم هست؟

ببخشید میپرسم شما پزشکی یا پرستار هستید؟!