2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شیمی خوندم البته مهندسی شیمی مدرکم داره خاک میخوره😅 دوباره دارم حسابداری میخونم یکم روی رشته انت ...

من رشتم مدیریت بازرگانی هست ، قصد دارم رشته ام بی ای بخونم ارشد ، ولی حتما می‌خوام رشته شیمی برم ، چون به واسطه مهارت های که در رشته مدیریت و کسب و کار به دست آوردم ، فهمیدم هم روحیه و استعدادم به رشته شیمی میخوره و هم اینکه رشته پولسازیه لاااامصب ولی به شرط اینکه شیمیدان باشیم نه شیمی خوان 😉

من رشتم مدیریت بازرگانی هست ، قصد دارم رشته ام بی ای بخونم ارشد ، ولی حتما می‌خوام رشته شیمی برم ، چ ...

خیلی تخیلی فکر میکنی شیمی دان و شیمی خوان چیه  کلا شیمی بازار کار چندانی نداره منم یکی از بهترین دانشگاهای دولتی درس خوندم هم عملی و هم تئوری عالی اما بازار کار نداره، شما نخونده داری شعار شیمی دان میدی منم قبلا همینطوری فکر میکردم در هر حال موفق باشید

من شیمی خوندم البته مهندسی شیمی مدرکم داره خاک میخوره😅 دوباره دارم حسابداری میخونم یکم روی رشته انت ...

و اینکه مهارت حسابداری بدست بیاری بهتر از اینه که بری رشتشو بخونی ، من تو دانشگاهمون حسابدار زیاده ، وای وای وای ینی یکی دوتا نیستند که ...

دنبال فرش قرمزند ، درحالی که دوست من با دیپلم ،یکی از بهترین حسابدارای سرای ایرانیه 

و اینکه مهارت حسابداری بدست بیاری بهتر از اینه که بری رشتشو بخونی ، من تو دانشگاهمون حسابدار زیاده ، ...

من نخواستم هرجایی برم سرکار دوست داشتم هم مدرک داشته باشم هم مهارت الانم چیزی به فارغ التحصیلیم نمونده 

خیلی تخیلی فکر میکنی شیمی دان و شیمی خوان چیه کلا شیمی بازار کار چندانی نداره منم یکی از بهترین دان ...

تخیلی چیه 😐 پس چرا من کسایی که دیدم شیمی خوندن موفق شدن ☹️البته اونا روحیه کارآفرینی داشتن ، با زحمت توانستند از علاقشون به بهترین نحو کسب درآمد کنند 

خب حسابداریم بازار کارش خوب نیست اشباع شده 🙃

تخیلی چیه 😐 پس چرا من کسایی که دیدم شیمی خوندن موفق شدن ☹️البته اونا روحیه کارآفرینی داشتن ، با زحم ...

حسابداری هیچوقت اشباع نمیشه رو‌چه حسابی میکی اشباع شده اصلا بعضی رشته ها اشباع نمیشن چون تمام ارگان ها تمام شرکت ها کلا شما هر کاری بخای انجام بدی به حسابدار نیاز داری من یبار از روی علاقه شیمی خوندم و یبار از روی تحقیق و عاقلانه حسابداری و میدونم چه به چیه

حسابداری هیچوقت اشباع نمیشه رو‌چه حسابی میکی اشباع شده اصلا بعضی رشته ها اشباع نمیشن چون تمام ارگان ...

آفرین دقیقا میخواستم همین رو بگی 

هیچ چیز هیچ وقت اشباع نمیشه گلم 

حسابداری هم به فرض اگر اشباع شده بود که نشده 

شما اگر با دید گسترده تر و بررسی بازار دقیق تر ، وارد این رشته بشید میتونید شماره یک کار خودتون باشید ، 

و اینکه علاقه و استعداد و نیاز سنجی در جامعه باعث میشه که درآمد پیدا کنی ،وگرنه تو هر رشته بری بگی چون اشباع نشده اومدم این رشته بازم میگی من نمیخوام هرجایی کار نمیکنم وگرنه مهم مهارته به قول شما 

2790
2778
2791
2779
2792