2777
2789

یه خدا زده ای داریم تو فامیل ریده تو زندگی خودش وبچه هاش با توهم سیاست داشتن وترفندای زنانه🤢🤮

بابا مگه روراستی وصداقت چشه همش دارید نقش بازی میکنید

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نباید سرتق بازی در بیاریپ حاضر جواب باشید و لج کنید هر چی نرم تر و ظریف تر بهتر وگرنه اونم مقابله ب ...

بنظرم هرچی حاضر جواب تر باشیم بیشتر ازمون حساب میبرن

خوش اومدی.تا بقیه میان.برو سماور روشن کن ننه جان.این زانو درد امون ازم بریده ...

وای حالا نمی‌دونم شوخی گفتی یا جدی

ولی من انقدر کار کردم پاهام درد می‌کنه واقعا 

بعد میگن سیاست هم داشته باش من نمیتونم خودم نباشم🥴

اگه به ماها چه زن چه مرد طرف مقابل و ویژگی هاشو بشناسونن آنقدر مشکل ایجاد نمیشه

مثلا مردها دنبال احترام و اقتدارو اینکه واقعا حس مردانگی بگیرن هستن، مثلا میبینی مرد می‌ره پنج کیلو بادمجون میگیره زنش تا میبینه میگه وای چه خبره اینا رو چیکار کنم ولی ی خانم از بیرون مادرش خواهرش ... میگن وای ممنون چقدر به فکر ما بودی این خودش باعث میشه مرد از زنش فاصله بگیره چون حسن مردانگیش تامین نشده میر ه سمت خانمی که تامینش کرده 

اینجا زن باید زیرکانه کلی تشکر و حس مردانگی بده بعدش وسطا بگه بنظرت بادمجون ها که زیاده برامون برا مادرم و مادرت و.. ببریم باز هرجور صلاح میدونی کم کم مرد متوجه میشه زیاد خریده، 

به مردها محبت نکنید محبت مرد و مثل آب زیاد. به گل فاسد می‌کنه

همیشه از کلمات محترمانه و مقتدرانه استفاده کنید نه عشقم عزیزم و...

اگه درآمد دارید یا عیدی پولی به دستتون رسید به مرد ندید بد عادت میشه ، اگه حرفش شد بگید شما الحمدلله جیبت همیشه پربرکرته به این چیزا نیاز ندارید اگر مجبور شدید بدهید یجور باشه عادت نشه من این اشتباه و کردم واقعا خیلی بده مرد عادت می‌کنه و تلاش بیشتر نمیکنه 

وای حالا نمی‌دونم شوخی گفتی یا جدیولی من انقدر کار کردم پاهام درد می‌کنه واقعا بعد میگن سیاست هم داش ...

آفرین.این حرفت بالاتر از سیاسته.خودم زانو درد دارم.حسم میگفت سن کمی داری😃

ای خدا.سیاست برا خودم حکم این داره ساده نباشم

اصلااز کلمه ی سیاست زنانه بیزارم یاد یه مکر وحیله ی خاص واون شخص می افتم 

آره یه آدم‌ متین باشه با. وقار ومودب و سرش تو‌کار خودش باشه آگاه ودانا باشه خیلی خوبه

اما اونچه که من دیدم مدعیان ترفندها وسیاست های زنانه اغلب بد جنسی میکنن مثلا تو‌مهمونی ها کمک نمیکنن همکاری نمیکنن کارها که انجام شد چایی رو که ریختن اون شخص خاص میبره پخش میکنه که تو چشم باشه

من نظر خودم رو میگم هیچ حس خوبی ندارم به این رفتارها

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده