2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 2620 بازدید | 58 پست

۱.اول از همه هر شب بلااستثنا رأس ساعت ۹ بخواب چون هورمون های رشد قد از این ساعت شروع به ترشح میکنن و قبل از طلوع خورشید از خواب بلند شو و هوای آزاد رو چند مرتبه نفس عمیق بکش

نیم ساعت قبل از اذان ظهر و یا یک ساعت بعد از اذان ظهر حتما نیم الی یک ساعت بخواب و استراحت کن این نیم ساعت اندازه چهار ساعت خواب بازدهی داره

سوم اینکه الان روزا هوا گرمه به صورتت ضدآفتاب بزن برو روزی یکی دو ساعت جلو نورخورشید بشین

اگر حیاط یا تراس دارید که بهتر با لباسای آزاد و رنگ روشن برو آفتاب بگیر اگر تونستی لخت شو روی تنت یه ملحفه ی نازک بکش و دراز بکش زیر نورخورشید

اینکارو همیشه زیر نور خورشید انجام بده 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ببین من برای یه خانومی اینا رو تایپ کردم الان از اونجا برات کپی میکنم میفرستمولی قول مردونه بده ساده ...

بله بله حتما انجام میدم اصلا ورزش هایی انجام دادم برای همین افزایش قد که واقعا کار هرکسی نیست ولی نتیجه ی زیادی نگرفتم بفرستید حتما انجام میدم ممنونم ازتون

۲.

فعلا ورزش رو سنگین مثل بدنسازی شروع نکن و به جاش از یوگا شروع کن

اگر امکانش هست ورزش هارو جلوی آینه قدی انجام بده و یا از  دوربین گوشی یا خانواده کمک بگیر که حرکاتو درست انجام بدی وگرنه دچار مصدومیت میشی و حین ورزش از زیرانداز و لباس ورزشی استفاده کن

برای پریدن کتونی بپوشی خیلی بهتره

نگران نباش بلند میشیتخم مرغم زیاد بخورفست فود و قند مصنوعی نخور

چون بدنسازی میرم که روزی حدودا 8 تا تخم مرغ میخورم فسا فود هم که کلا ممنوع کرده مربی قند و شکر و نمک هم حتی یکبار تا الان نخوردم 

۳.

توی یوتیوب سرچ کن یوگا و فیلم ها رو دقیق نگاه کن و هر کار میکنن تکرار کن و یا اپلیکیشن یوگا از گوگل پلی یا اپ استور دانلود کن و هر روز الزاما نیم ساعت یوگا تمرین کن

چند هفته تا یک ماه که یوگا تمرین کردی و بدنت آمادگی لازمو پیدا کرد و به اصطلاح گرم شدی پیلاتس رو با همین روش شروع کن  این ورزش روی میان تنه تمرکز میکنه باعث تحریک نخاعت میشه و برای افزایش قد خوبه درحالیکه یوگا به افزایش انعطاف و کشیدگی سراسر بدنت کمک میکنه

یوگا و پیلاتس رو باید حداقل ۶ ماه هر روز تا ۶۰ دقیقه انجام بدی  فقط میتونی یک یا دوروز در هفته رو به خودت استراحت بدی تا بدنت ریکاوری کنه 

بعد از ۶ ماه تازه قدت شروع به بلند شدن میکنه

۴.

تمرینات بعدی تمرینات رزمی هستن 

اینبار میتونی از تمرینات ضربه پای تکواندو و یا کیک بوکسینگ کمک بگیری

باز فیلم یا اپلیکیشن هارو دانلود کن و روزی نیم ساعت کیک بوکسینگ کار کن

وقتی دست و پاهات درگیر ضربه زدن میشن باعث کشیدگی و تحریک مفاصلت میشه و طبعا تاثیر مستقیم روی قدت داره

۳.توی یوتیوب سرچ کن یوگا و فیلم ها رو دقیق نگاه کن و هر کار میکنن تکرار کن و یا اپلیکیشن یوگا از گوگ ...

خیلی هم عالی حتماً از همین فردا استارت میزنم تموم تمرینات و نکات رو خیلی ممنونم ازتون

۵.

تمرینات بعدی هم تمرینات پرشی و طناب و بارفیکس هست

میله بارفیکس تهیه کن و یا از میله های توی پارک و باشگاه استفاده کن و ساده ترین تمرین بارفیکس یعنی آویزان شدن رو هر روز پنج دقیقه یا بیشتر انجام بده اگه تو خونتون بود که کارت ساده تره هر بار وقتت خالی شد برو و بیا از میله آویزون شو

هر روز پنج الی پونزده دقیقه طناب بزن

تمرینات پرش انفجاری و پلایومتریک رو حتما انجام بده

چون بدنسازی میرم که روزی حدودا 8 تا تخم مرغ میخورم فسا فود هم که کلا ممنوع کرده مربی قند و شکر و نمک ...

پس بلند میشی نگران نباش

من همسرم ۱۸ سالش بود فک کنم ۱۷۰ اینا بود الان حدود ۱۸۰عه

تا ۲۲ رشد میکنی

تازه اون ال ارژنینم نخورد

کم کم بلند میشی توقع نداشته باش یهویی شه

بنفشه🍃

پس بلند میشی نگران نباشمن همسرم ۱۸ سالش بود فک کنم ۱۷۰ اینا بود الان حدود ۱۸۰عهتا ۲۲ رشد میکنیتازه ا ...

عه خدا کنه اخه از همسن و سالم چون کوتاه ترم نگران بودم و چون 1 سال بیشتر هم هست رشد نکردم