2777
2789

اگه مجبوری برو زیادمحلشون نزار9سال تواتاق توخانواده شوهرم بودم عین یک برده باهام رفتارکردن خیلی زجرکشیدم چون پول رهن خونه نداشتیم مجبوربودتحمل کنم ولی خیل سخت گذشت انموقع بچه بودم 16سالم بودازدواج کردم اخرش زندگیم همین دخالت خانواده نابودکردن

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم هرکاری میکنم دلم با خونواده شوهرم صاف بشهنمیشه که نمیشه....خیییلی اذیتم کردن....بخدااا خیلی تلاش ...

دقیقا من یک دختر صاف و مهربونم و پرنشاط بودم که حالا وقتی ترجیح میدم یا نبینمشون یا اگر میبینمشون کلا سکوت کنم ،من مثل اونا نمیتونم با زبون نرم سر ببرم

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است

اگر نرم همون بردارشوهر آماده خور خونه ای که ما زحمتسو کشیدیم میاد توش حداقل گفتم ی مدت اونجا باشیم ب ...

خب از الان بدین اجاره 

هر چند میفهمم چی میگی یه همچین چیزی برای خودمونم پیش اومده  

اگه مجبوری برو زیادمحلشون نزار9سال تواتاق توخانواده شوهرم بودم عین یک برده باهام رفتارکردن خیلی زجرک ...

از همین میترسم ما میریم طبقه بالاشون فکر کن اول ازدواج اومد جای روغن ها رو دید گفت عزیزم زیاد مصرف نکنید خوب نیست گفتم خاله ما خیلی دیر سطلمون پر میشه برای همین بیشتر اینا میفتن رو هم ،خدا شاهده به خاطر ضررش نگفت من سرما خورده بودم ی جوری حرف زد انگار هم دلسوزه هم نگران شوهرم که می

دقیقا من یک دختر صاف و مهربونم و پرنشاط بودم که حالا وقتی ترجیح میدم یا نبینمشون یا اگر میبینمشون کل ...

من قبلا خیلی سکوت میکردم؛الان مثل خودشون پررو بازی درمیارم جوابشونو میدم خییییلی حالم بهتر شده نسبت به قبل

چون جواب های،هوی....

قبلا بغض میکردم میومدم خونه کلی گریه میکردم به شوهرم میگفتم اوضاع بدتر میشد

الان خودم دهنشونو گل میگیرم🫠😎

من قبلا خیلی سکوت میکردم؛الان مثل خودشون پررو بازی درمیارم جوابشونو میدم خییییلی حالم بهتر شده نسبت ...

آره به یقین رسیدم به شوهر بگی اوضاع خراب تر میشه