2777
2789
عنوان

جاری.......

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 30 پست

من جاریم ایران نیست 

ولی درمورد مامانم میگم 

زن عموی من تو دوره نامزدیش یه کرمی برای مامانم ریخت ( حرف درآورده بود) 

مامان من عروسیش که نرفت

زایمانش هم نرفت

گذاشت بچه که دوسالش شد تازه با دوبار دعوت رفت خونشون بالاخره

الان هم سالی یه بار اونم دوهفته بعد از عید نوروز وقتی از سفر برگشتیم اگه اونا بیان ما هم اول اردیبهشت یه سری میزنیم بهشون درحد یه ساعت نشستن. 

هردفعه هم من میگم حالا کوتاه بیا یه بار اون یه بدی کرده مامانم میگه نه جاری هیچوقت فامیل نمیشه 

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا منکه شب زایمانش چون سزارین بود موندم پیشش...البته اونموقع من تازه ازدواج کرده بودم...اما الان بعد یه هفته خخخ

خدایا خودت مواظب پسرم باش...میدونی که همه ی زندگیمه...  

همون اول برو وقتی هم که همه هستن برو...بالاخره غیر جاری بقیه که مهم تر از جاری ان اونجا هستن...سیاست داشته باش...

بعدا هم اگه زمانی خوشت نیومد باهاشون رفت و آمد کنی بتونی به شوهرت بگی من خیلی رفتم و هواشونو داشتم خودشون با رفتارهاشون منو به خودشون بی اعتنا کردن...

عزیز شما بری به خودت اخترام میذاری.اهمییت نده.بخاطر خدا برو

رفتنش میرم ولی خسته شدم از حرف وحدیثاشون....

نمی دونم چیکار کنم ،اگر زود بر م میگن اومده  فضولیییی...😞😞😞😞

اگر دیر ترم برم میگن ،بی معرفت حسودی میکنه.....

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

[QUOTE=54887212]من جاریم ایران نیست  ولی درمورد مامانم میگم  زن عموی من تو دوره نامزدیش یه کرمی

چقدر مامانتون قاطعیت داره

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
[QUOTE=54887212]من جاریم ایران نیست  ولی درمورد مامانم میگم  زن عموی من تو دوره نامزدیش یه ...

آره من این اخلاقشو دوست دارم دقیقا جاریشو نشوند سرجاش 

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
بعد از زایمان زنگ بزن حال بچه رو بپرس  دو سه روز بعد برو دیدنش  کلاس خودتو حفظ کن.  ...

اگر هردفعه که زنگ زده باشید اون براتون زنگ نزده باشه ودر طول بارداری هم فقط شما زنگ زده باشید ،بازم اول زنگ هم میزنید ویا فقط حضوری میرید ؟؟؟؟