شکر. 125 گرم یا سه چهارم لیوان
اب. نصف پیمانه
گلوکز مایع. 150 گرم یا سه قاشق پر غذا خوری
سفیده تخم مرغ. سه عدد کوچیک یا دو تا درشت.
پسته یا بادوم خورد شده 120 گرم یا یک مشت
گلاب. دو قاشق غذا خوری

اول سفیده هارو بزنید تا کاملا سفت شوند گلاب و اضافه کنید و بزنید و بزارید کنار
حالا اب و شکر مخلوط کنید بزارید روی حرارت 
به محض اینکه شکر حل شد گلوکز رو اضافه کنید و با قاشق چوبی تند تند هم بزنید اول کف میکنه و میاد بالا
اینجا حدودا پنج تا ده دقیقه مرتب هم میزنیم با شعله کم تا شهد ما غلیظ بشه .برای اینکه بهتر متوجه بشید چه زمان اماده شده میتونید یه قطره شو بندازید تو لیوان اب سرد اگه شکننده بود اماده ست یا یه قطره شو بین دو تا انگشتتون بگیرید مثل ابنبات کشی کش میاد.
حالا از روی حرارت بردارید
سفیده رو کم کم اضافه کنید و با هم زن برقی سه دقیقه دقیقه بزنید .
بعد یه شعله پخش کن روی گاز بزارید و شعله رو کم کنید و یک ربع تا بیست دقیقه با همزن خوب بزنید
تا جایی که همزن قدرت داره .اول سفیده هم در حین پخت پف میکنه
بعد در حین پخت از پف شون کم میشه و حجمش کم میشه بعد همزن و خاموش کنید با قاشق چوبی یا پلاستیکی نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه با حرارت کم هم بزنید تا سفت بشه و کم کم از ظرف جدا بشه هم سفت میشه هم غلیظ .
حالا اجیل رو اضافه کنید هم بزنید و زیر گاز و خاموش کنید

تو یه بشقاب چند قاشق ارد بریزید یه قاشق بردارید از مواد بریزید تو ارد و با دست بهش شکل بدید و ارد اضافه رو بتکانید و بزارید تو ظرف و بزارید یخچال یا اگه سفت دوست دارید بزارید فریزر.
تا شش ماه قابل نگهداریه .
تنها نکته ای که داره همون یه ربع با همزن زدن روی گازه و نیم ساعت هم هم زدن با قاشقه با حرارت کم .
اصلا ازش غافل نشید چون قهوه ای میشه و سفت.
بزارید مواد خوب سفت بشه بعد حرارت و خاموش کنید اگه زود بردارید گز شما نرم میشه و شل و ول .نوش جونتون 
.
.

.

.

.
