2777
2789
عنوان

مشاوره

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 24 پست
به نظرت هفته ای یه بارمیرم خونه مادرم حرف شوقبول کنم بام آشتی کنیم خخ؟

چون كار خاصي نداري بنظرت هفته اي يكبار كمه وگرنه معمولا همون هفته اي يكبار ميرسن برن

حالا تو برو كم كم درست ميشه

ي روزم مامانت بياد خونه شما وقتي شوهرت سركار هست

كاربري دست ٢٥٠ نفر

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

شوهرت حرفش رو زده و به نظر میاد که میخواد یه مقدار فضای شخصی داشته باشه. اگر حوصله‌ات سر میره و دلت تنگ میشه، می‌تونی یه برنامه‌ریزی بهتری برای بیرون رفتن یا دیدن دوستانت داشته باشی. زندگی هم نیاز به فضا دادن به همدیگه داره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

شوهرت حرفش رو زده و به نظر میاد که میخواد یه مقدار فضای شخصی داشته باشه. اگر حوصله‌ات سر میره و دلت ...

خودش نمیاد اصلا خونه پدرم چندماه یبارمیادخومومیگم بنده خدابه هیچ عنوان نمیزاره برم با دوستام بیرون حتی باخواهرام ازاین باشه فقط تو خونه بمونم یخ با بیرون میرم تنهااونم سر کوچه داروخانه میگه زیادمیری دیوانه اس

تو چه طوری هفته ای میری کار میکنی که هفته ای میری من تو خونه دلم میگیره

من مجردم ولي اين روزا هر كي رو ديدم شاغل هست يا بچه داره مث  خاهرم يا دوست و همكارام همون اخر هفته هم ب زور ميرن اونم بخاطر احترام و اصرار خانواده…

سعي كن اينهمه فرصت و وقت اضافه داري برا خودت استفاده ببري حتي اگه نميتوني زياد ازخونه بيرون بري

كلاسهاي انلاين ورزش و هنري… 

كاربري دست ٢٥٠ نفر