2777
2789
عنوان

خونوم های متاهل لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 39 پست
باز تا چند ماه پیش بهتر بود الان ماهی سه بار نهایتا

قرص ول من براش بگیر، تو غذاهات زعفرون و گرمی بریز خودتم پیش قدم شو. هرروز بیرون نرین بمونین خونه یه فیلمی ببینین استراحت کنین که انرژی داشته باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص ول من براش بگیر، تو غذاهات زعفرون و گرمی بریز خودتم پیش قدم شو. هرروز بیرون نرین بمونین خونه یه ...

من مثلا دخترمو میبرم پارک بعد اون عصر ک از سرکار میاددنبالمون یه تابی باماشین میخوریم میایم خونه 

من مثلا دخترمو میبرم پارک بعد اون عصر ک از سرکار میاددنبالمون یه تابی باماشین میخوریم میایم خونه

خب گاهی برنامه ریزی کن قبل اومدش خونه باش، گرم استقبال کن ازش، ارایش داشته باش و لباس خوشگل اینطوری مشتاق تر میشه

چندبار ک بهش گفتم همینو میگه میگه تو بیا و... اما من دلم نمیخاد هربار از سمت من باشه

اره واقعا هر ادمی یه غروری داره برا خودش . حتی اگ طرف همسرت باشه

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

اگه خیانت نمیکنه هردو رابطه احساسی دارید بوس وبغل داریداحترام ومحبت دارید ‌دوطرف اذیت نمیشید از نداش ...

همه اینارا داریم اما بنظرم رابطه تو زندگی خیلی مهمه اگه از الان ک جونیم بخایم ماهی یبار رابطه داشته باشیم چند سال دیگه فکر کنم اصن میلی نباشه 

خب گاهی برنامه ریزی کن قبل اومدش خونه باش، گرم استقبال کن ازش، ارایش داشته باش و لباس خوشگل اینطوری ...

اتفاقا من خیلییی ب خودم میرسم ظاهری از لحاظ بهداشتی هم خیلی اهمیت میدم، اما شوهرم کلن تو فکر رابطه و این چیزا نیست 🤣

اگه خیانت نمیکنه هردو رابطه احساسی دارید بوس وبغل داریداحترام ومحبت دارید ‌دوطرف اذیت نمیشید از نداش ...

جمله آخرتون بنظرم اشتباه . باید تجربه‌ش کرده باشید که بدونید چقد سخته . اینم یه نیاز مث خوردن و آشامیدن ‌. تو وقتی تشنته نمیتونی با نون خوردن تشنگیت رو برطرف کنی

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

اگر راهی پیدا کردی لطفا ب منم بگو 🦋😔🥰

جمله آخرتون بنظرم اشتباه . باید تجربه‌ش کرده باشید که بدونید چقد سخته . اینم یه نیاز مث خوردن و آشام ...

نوشتم دوطرف اذیت نشن از اینکه رابطع نیس 

اسی و شوهرش مثلا بوس وبغل دارن واذیت نمیشن 

فقط فکرش مشغوله میگه کمه وگرن ه از نداشتنش اذیت نیس عزیزم