2777
2789
عنوان

این پولدارا چرا اینقد نسخه میپیچونن 😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 31 پست
اینم حرفیه

والله. بلاگرا چرا انفدر چصی میان و هی کلیپ چرت پشت هم. چون مردم نگاه میکنن و تو کارت اینام پول میاد. همین عنتر علی شکارچی نمونش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر عمم وضعش خوبه خیلی ... بیرون بودیم رفیق های قدیمی ایش دیدنش گفتن تو چطوری انقد پولدار شدی گفت دز ...

خوب راست گفته دیگه ارث بالا کشیدن دزدی نمیشه؟؟

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

اغلب با  پکیج فروشی و گرفتن تبلیغات  یا سایتهای شرط بندی به نونو نوایی میرسن یا قبلاً  پولدار بودن و حتی براش زحمتی هم نکشیدن و بعضیاشون وانمود میکنن خودشون به این نقطه رسیدن ولی اغلب دروغه  

یکی رو دیدم پولدار شد دوتا ویژگی داشت 

اول خسیس بود خیلی زیاد در حدی که الان میلیاردره فقط برا خرج شکمشون عالی خرج می‌کنه وگرنه وضع لباس و خونه شون مثل افغانی هاست 

دوم یه انرژی خیلی زیاد و خستگی ناپذیر داشت

ارثیه

شوهر پولدار

کلاه‌برداری

توی هر شغلی هم بی رحم بودن

مثلا من وکیلم کارم خوبه پرونده هام موفق اما زندگیم معمولی ولی همکارانی دارم هیچی هم بارشون نیست با زبون بازی وعده دروغ قرارداد میبندن آخرشم حتی رای نگیرن چون قرارداد دارن موکل تلکه میکنن .بعد مردم نگاه به تیپ و لباس مارک و ماشین زیر پای همین وکلا می کنن و بیشتر هم پیششون میرن . 

حالا به من میرسن حتی رای هم گرفتم یه قرون دو زار رو میپیچونن

بی انصاف بودن، راهشهوجدان نباشه پولدار میشیالبته بعضی ها هم خدا کارشون را میسازه

وات د هل

نگو اینو

بعضیا عرق ریختن زحمت کشیدن:/

الان بابای من از صفر شروع کرده

کسایی مثل امثال شما حالاشون رو میبینن میگن اینا مال دزده در حالی که از گذشته خبر ندارن

اینکه چند شب نخوابیده و ....

وات د هلنگو اینوبعضیا عرق ریختن زحمت کشیدن:/الان بابای من از صفر شروع کردهکسایی مثل امثال شما حالاشو ...

جمله بعدی هم گفتم بعضی خدا براشون میسازه

اخه خیلی ها هم هستند هر چی تلاش می کنند درجا می زنند یا پسرفت دارند، همش تلاش نیست، باید خدا برات بخواد.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

بله از اون تاپیک خونه ای ک پدرتون بهتون هدیه میده و تاپیک هایی ک توش گفتین امتحان دارین مشخصه !راستی ...

اره عزیزم چون پدرم در قبال بچه ای اورده مسئوله و بهم هدیه میده

شغل و درامدمم قبلا گفتم اما فک نمیکنم لازم باشه شما بدونید

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 49 دقیقه پیش
2791
2779
2792