خب بگو چیکار کردی پولدار شدی هی ویدیو انگیزشی میزارن . ما انگیزه نمیخوایم ما راهه تو میخوایم . مثلا یه کلیپ میزارن که رازه موفقیتشونه 😐 خب بگو کدوم کار خوبه چرا میگی این کن اون کن نسخه بیخود میپیچونن 😑 اخرش هم هیچی به هیچی ازین احمقتر اونایی ان که انگیزشی میزارن اخرش هیچی نمیشن
والله. بلاگرا چرا انفدر چصی میان و هی کلیپ چرت پشت هم. چون مردم نگاه میکنن و تو کارت اینام پول میاد. همین عنتر علی شکارچی نمونش
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
اغلب با پکیج فروشی و گرفتن تبلیغات یا سایتهای شرط بندی به نونو نوایی میرسن یا قبلاً پولدار بودن و حتی براش زحمتی هم نکشیدن و بعضیاشون وانمود میکنن خودشون به این نقطه رسیدن ولی اغلب دروغه
مثلا من وکیلم کارم خوبه پرونده هام موفق اما زندگیم معمولی ولی همکارانی دارم هیچی هم بارشون نیست با زبون بازی وعده دروغ قرارداد میبندن آخرشم حتی رای نگیرن چون قرارداد دارن موکل تلکه میکنن .بعد مردم نگاه به تیپ و لباس مارک و ماشین زیر پای همین وکلا می کنن و بیشتر هم پیششون میرن .
حالا به من میرسن حتی رای هم گرفتم یه قرون دو زار رو میپیچونن
بله از اون تاپیک خونه ای ک پدرتون بهتون هدیه میده و تاپیک هایی ک توش گفتین امتحان دارین مشخصه !راستی ...
اره عزیزم چون پدرم در قبال بچه ای اورده مسئوله و بهم هدیه میده
شغل و درامدمم قبلا گفتم اما فک نمیکنم لازم باشه شما بدونید
اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ، که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️. از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️