2777
2789
اووه چقدر عالی من الان دارم چله نادعلی میخونم ان شالله حاجتمو بده میگم اونایی که همزاد دارن، حس ششمش ...

خودم حس شیشمم قویه قبلا تو مجازی هم عالی بودم حتی کاربری قبلیمو تعلیق کردن فکر میکردن دعانویسی چیزیم ☹️😂

الان اصلا تو مجازی کار نمیکنه 

ولی تو واقعیت چه برای ادمایی که میشناسم چ نمیشناسم دقیقققق ۱۰۰ درصد محال ممکنه جواب نده 

بنظرم شاید قوی باشه 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

خودم حس شیشمم قویه قبلا تو مجازی هم عالی بودم حتی کاربری قبلیمو تعلیق کردن فکر میکردن دعانویسی چیزیم ...

میشه ترخدا به منم بگی؟ 

ماه تولدم؟ 

حس میکنی تو کنکور امسال 1404، چه رشته ای قبول میشم؟ رشته تاپ یا رشته پیراپزشکی؟ 

تجربی ام

و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منظوری نداشتم فک کردم برا مشکلش دعانویس لازم داره

میدونم عزیزم تو سایت کلا ممنوعه حتی تبلیغش 

من یه ف ا ل کارتی میخواستم یه نفر بگیره برام تعلیقم کردن🤌

گفتم بگم بهت حیف کاربریته

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

میشه ترخدا به منم بگی؟ ماه تولدم؟ حس میکنی تو کنکور امسال 1404، چه رشته ای قبول میشم؟ رشته تاپ یا رش ...

نه عزیزم گفتم که توی مجازی دیگه جواب نمیده امتحان کردم چندیار نتونستم 

نه عزیزم گفتم که توی مجازی دیگه جواب نمیده امتحان کردم چندیار نتونستم

اها دقیق نخونده بودم 

حیف شد از قبل نپرسیده بودم ازت

مرسی عزیزم   

و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟ 
اها دقیق نخونده بودم حیف شد از قبل نپرسیده بودم ازتمرسی عزیزم

عزیزمی موفق ترین باشی🤍

۶۰ تا سوره یس به نیت حمزه سیدالشهدا بخون بزای موفقیت تحصیلی هست خیلی خوبه خیلیی🤍

عزیزمی موفق ترین باشی🤍۶۰ تا سوره یس به نیت حمزه سیدالشهدا بخون بزای موفقیت تحصیلی هست خیلی خوبه خیل ...

مرسی عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792