2777
2789
عنوان

ریمل عالی معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 23 پست
واقعا عالیه ریملای یورن هم مدل نقره ایش هم مدل ارتشیش ولی این مشکیه که گفتم اصلا مث اکستنشن میکنه مژ ...

قیمتش چنده؟

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کالیستا استفاده کردم‌خوب بود ولی مصرف ریملم بالاست یه چیز عالی میخام...چند اینی که گفتی؟؟

ysl عالیه ولی اصلش حدود ۳،۴ تومنه

اگه بحث قیمت برات مطرح نیس این بهترین گزینست

مرنج و مرنجان🤍

واقعا عالیه ریملای یورن هم مدل نقره ایش هم مدل ارتشیش ولی این مشکیه که گفتم اصلا مث اکستنشن میکنه مژ ...

مرسی از راهنماییت بانو

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
ممنون عزیزم....دی جی یا سایت های ایرانی دارن؟؟

عزیز دیجی کالا محصول فیک زیاد داره ، لوازم آرایش خارجی رو حتما باید یه آنلاین شاپ معتبر پیدا کنید که براتون از خارج ایران ارسال کنن

وگرنه پول اصل رو میدید اما یه محصول تقلبی تحویل میگیرید

عزیز دیجی کالا محصول فیک زیاد داره ، لوازم آرایش خارجی رو حتما باید یه آنلاین شاپ معتبر پیدا کنید که ...

ممنون گلم‌

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158