خواستگارم فرزند آخره و برای خانوادش خرج میکنه پدرش حقوق نداره سنشونم بالاست
بهم گفت من هر جا خونه بگیرم نزدیک خانوادم میگیرم جز خودش خواهر برادر داره پولدارم هستن یا مثلا میگه من رفت وآمد باخانوادم خیلی مهمه برام باید اهل رفت و آمد باشی
به نظرتون وابسته نیست خیلی ؟
باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
«یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمیشود به دیگری فهماند، نمیشود گفت، آدم را مسخره میکنند؛ هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند!🌿» |صادق هدایت
همین تایپک بغلی دقیقا با چنین پسری ازدواج کرده برو ببین چه بر سرش داره میاد
نکن
با بچه ننه ازدواج نکن
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
اگر پدر مادره خیلی پیرن و فقط خرج هموناست و از تو توقع ندارع تر و خشک شوند کنی و بقیه شرایطش خوبه باز بهش فکر کن ولی اگر خرج داداش و آبجی اسم میده و توقع داره تو خدمات بدی بنظرم اصلا فکرشو نکن
به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری
اصلا بله ندیا...ینی بقران میخوای بری اسیر شی تو خونه اونا دور از جونت مثله کلفت.تا مامان باباش مریض شن اون یکی عروسا و خواهر شوهرا برن تفریحو گردش شما برین به پدر و مادر پیر اون برسی.همینجا به حرفم گوش کن و یه نه گنده بزار تو کاسشون
خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤
اصلاااا ازدواجنکن با این ادماین از ایناست دوست داره هرروز اونجا باشییا خانوادش هرروز خونتون باشن
خونوادشم پر جمعیتن اینکه خونش چندتا کوچه با مادرش فاصله داره و خواهرشم تو همون محله است وقتی میگه خونه نزدیک مادرم باشه منو می ترسونه برداری دیگش مثل این نیستن اصلا می ترسم این چون آخریه وابسته باشه
باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃
خونوادشم پر جمعیتن اینکه خونش چندتا کوچه با مادرش فاصله داره و خواهرشم تو همون محله است وقتی میگه خو ...
منم شوهرم کل کارای خونواده شد گردنش هست بقیه برادرا. اصلا نمیگن اینا کین چین بعد هر روزه هم مادر شوهرم به اونا میرسه و پول میده به ما میرسه میگه شما حق بچه های منو خوردین
به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری