2777
2789
عنوان

امروز میخوام به اکسم پیام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2762 بازدید | 178 پست
صد درصد ک بالاترم حرف دیگه هم یکم رو ادبت کار کن حیفه بچه های مردمو بدبخت یکنی

ببین ما دوتا معلم در نهایت به یک نتیجه مشترک رسیدیم زبون همو فهمیدیم و تموم شد

ولی تو داری واسه خودت جلز ولز میکنی

کمتر خودتو با من مقایسه کن تو هیچوقت نمیتونی من بشی

از اول شروع کردی من بهترم من بهترم

مگه من باتو مسابقه گذاشتم داریم نظر میذیم

چقدر تو بیمارستان تخریب شدی که اینجا زورت به تاپیکا میرسه ول کن دیگه کنه

آقایون حق شرکت در تاپیک من و ریپلای کردن کامنت من رو ندارن مردی که در چنین فضای خانومانه ای باشه حرفش برام مفتم گرونه.

خب پس یکم عاقل باش دختر مردمو به راه غلط هدایت نده مثلا معلمیوقتی پسر به این دختر ارزش نمیده جوابشو ...

درضمن نمیدونی بدون من اون زمان بسیار بسیار زیبا و لجباز و مغروربودم عشق رو ندید گرفتم و ظرف ۲ ماه بدون هیچ جشن عروسی و ناگهانی نشستم پای سفره ی عقد باشوهرم همه فامیل شوکه شدند هیچکس خبرنداشت مطمعن باش اگ خبردارمیشد نمیگذاشت و من خودم خواستم ک داغ عشقم رو دلش بمونه و حالا حرفم با اسی اینه که ب خودشون فرصت بدن و با غرور و لجبازی کاری نکنن ک یک عمر حسرت بخورن

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂😂😂من به دعای خیرتو نیاز ندارم ولی از ته دلم برات همون مسخره ای رو میخام ک به تاپیک خودکشی من داش ...

منم گفتم که من به خدای یکتا معتقدم در تاریک ترین لحظاتم میدونم یه راهیی هست و به جونی که خدا بهم داده و به فرصت زندگیم خیانت نمیکنم

بد ذاتی اما همه مث تو نیستن

آقایون حق شرکت در تاپیک من و ریپلای کردن کامنت من رو ندارن مردی که در چنین فضای خانومانه ای باشه حرفش برام مفتم گرونه.

ببین ما دوتا معلم در نهایت به یک نتیجه مشترک رسیدیم زبون همو فهمیدیم و تموم شدولی تو داری واسه خودت ...

ولا تو با اون خانم به اشتراکی نرسیدی 

و‌بدم بهش توهین کردی 

ایشونم دوست منن 

و‌تو حق توهین بهش نداشتی

ولا تو ادعای داناییت میشه درحالی ک واقعا نفهمی 

و بی ادب 

پس واقعا ازت بالاترم 

درضمن نمیدونی بدون من اون زمان بسیار بسیار زیبا و لجباز و مغروربودم عشق رو ندید گرفتم و ظرف ۲ ماه بد ...

باشه برات دعا میکنم عشقش از دلت بره🙌🏻🥰

باشه برات دعا میکنم عشقش از دلت بره🙌🏻🥰

ممنون که دعا میکنی ولی عشقش تو دلم نیست .اما دردش هست. اگرعشقش  بود ک همون سالهای پیش جدامیشدم و باهاش ازدواج میکردم. 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

ولا تو با اون خانم به اشتراکی نرسیدی و‌بدم بهش توهین کردی ایشونم دوست منن و‌تو حق توهین بهش نداشتیول ...

همیشه از کنار نادان ها عبور میکنم 

و در مورد توام همین کارو میکنم 

ان شالله شفا بیابی

همون خدا جواب زبون دریده ات رو‌میده بی تربیت

فعلا که جواب تورو داده که به این روز افتادی

منم همینطور احه احمق تو کی باشی که من باهات حرف بزنم

پس ول کن پاچمو 

ممنون که دعا میکنی ولی عشقش تو دلم نیست .اما دردش هست. اگرعشقش بود ک همون سالهای پیش جدامیشدم و باه ...

همون حسرتش....

من راضیم‌به رضای خدا ❤️‍حتی با حال الانم

خیلی از اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره

یمی از مصداق های بارزشم تویی

حالا هری

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز