2789
عنوان

دوست عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 75 پست
ده آخه من به خاطر همین میگم فلانی بیا خصوصی برات توضیح بدم اینجا همه ماشاالله دانای کل هستند اظهار ن ...

زن مردم بیاد خصوصی تو ؟ 

هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره

لایک نکنید .توروخدا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لطفاً لطفاً اینجا تو عموم میان بین مکالممون و قضاوت و خلاصه و....اگه که موردی نداره تشریف بیارین خصو ...

اگه خصوصی میخوای بیخود کردی تاپیک زدی

خصوصیت باید کنارت می‌بود ادبت میکرد 

روانی های اول صبحی زیاد دیدیم تو سایت

زن مردم بیاد خصوصی تو ؟ هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره

من اگر برم شوهرمم باید بیاد کنارم بشینه😌😂😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

من اگر برم شوهرمم باید بیاد کنارم بشینه😌😂😂

مگه استارتر حیا داره چارتا حرف علمی قاطی چارتا حرف جنسی میکنه سر شوهرتم شیره میماله چرا؟؟؟؟ چون شیطان نشسته وردستش درسش میده

لایک نکنید .توروخدا 
می‌دونی روزی که با این مسیله آشنا شدم همین و میگفتم.آره راست میگی خیلی از آشغال ها و پست و بی مقدار ...

از همین خصوصی رفت توی سایتی که اغلب خانم هستند معلومه بی غرض کار میکنی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

مگه استارتر حیا داره چارتا حرف علمی قاطی چارتا حرف جنسی میکنه سر شوهرتم شیره میماله چرا؟؟؟؟ چون شیطا ...

نه دیگه اتفاقا نمیتونه شیره بماله که میگم بیاد کاری میکنه کارتون فرار کنه به هندستون😂 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

اگه خصوصی میخوای بیخود کردی تاپیک زدیخصوصیت باید کنارت می‌بود ادبت میکرد روانی های اول صبحی زیاد دید ...

اعضا حلقه عرفانه بدبخت شده میخواد چندتادیگم بدبخت کنه

لایک نکنید .توروخدا 
از اعضا حلقه عرفانه

آهان 

اونم با جوابایی که کاربرا بهش میدادن🤣🤣🤣

ار😂