2777
2789
عنوان

دخترا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 58 پست
اونی ک روش ریپ زدموی ترس دیگه بم اضافه کردی🤣💔

ترس نداره که

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درامدش بالاست پسره؟ اصلا میدونی از یک مرد چی میخوای؟ باهاش حرف زدی

اره 

من خودم دلم ی زندگی مشترک میخواد 

رشد کردن میخواد 

از لحاظ عاطفی و جن سی تامین شم

دلم عشق و عاشق بودن میخواد

و کلا فانتزیای مجردی

دقیقا چیزایی ک باید بخوامو میخوام😂💔

اره من خودم دلم ی زندگی مشترک میخواد رشد کردن میخواد از لحاظ عاطفی و جن سی تامین شمدلم عشق و عاشق بو ...

خب اینا هیچکدوم چیزی نبود که باید از یک مرد بپرسی و بدونی، علت هات قشنگن ولی باید بدونی سنت کمه و دنیای واقعی اصلا شبیه فیلما نیست هرچند امیدوارم مرد خوبی باشه برات

میترسم خیلی🥹دوست ندارم کسی بام بیاد و خودمم نابلدم

هردختری باید  هر شش ماه یکبار چکاپ شه حداقل یا بره دکتر بفهمه اون پایینش چه خبره، چطوری تاحالا نرفتی، یبار برو

خب اینا هیچکدوم چیزی نبود که باید از یک مرد بپرسی و بدونی، علت هات قشنگن ولی باید بدونی سنت کمه و دن ...

فدات شم ک 

میدونی درسته، من خیلی بچم 

درواقع تصمیم دارم اگر جور شد ج مثبت بدم صیغه محرمیت بخونیم ی سال برا اشنایی نامزد باشیم اگر اوکی بودیم عقد دائم و باقی موارد 

اون چیزایی ک باید ازش بپرسم جز سوالات خواستگاریه ک خودش ی لیست جداس واسم😂😂💔

فدات شم ک میدونی درسته، من خیلی بچم درواقع تصمیم دارم اگر جور شد ج مثبت بدم صیغه محرمیت بخونیم ی سال ...

ازدواج هم کردی اینو بدون اول خودت دوم خودت سوم خودت، اطلاعات و آگاهیت رو ببر بالا و همیشه از عزت نفس و پولت محافظت کن و پس انداز داشته باش

به این دلیل ک ننم براش مهم نیس

حتما سنتی طوره، ولی قبل ازدواج برو تا متوجه شی چه خبره اونجا... بعد متاهل شدن اگاهی از اندامت خیلی به رابطه ات کمک مثبت میکنه، مردها دنبال نجابت توی رابطه زناشویی نیستن

ازدواج هم کردی اینو بدون اول خودت دوم خودت سوم خودت، اطلاعات و آگاهیت رو ببر بالا و همیشه از عزت نفس ...

دقیقا دارم اطلاعاتمو بالا میبرم تا بدونم ت هر موقعیتی باید چطوری رفتار کنم 

میدونم زندگی واقعی پراز مشکله

حتما سنتی طوره، ولی قبل ازدواج برو تا متوجه شی چه خبره اونجا... بعد متاهل شدن اگاهی از اندامت خیلی ب ...

هعی میدانم میدانم 

نی نی سایت نق‌ش مهمی داره😂😂