2777
2789
عنوان

لابیا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 36 پست
نه غیر ممکنه کسی نداشته باشه فقط اندازش فرق داره

من رفتم شکایت کردم، از پزشک قانونی فرستادن به بیمارستان، اونجا 2 تا دکتر معاینه کردن گفتن عالیه فلانه ،میگم من لابیا ندارم اینجا چی عالیه؟گفتن لابیاپلاستی یعنی این، منم قبل اینکه برم عمل کلی تحقیق کرده بودم، میدونستم که قرینه سازی میکنن نه اینکه از ته بزنن،قراره برم نظام پزشکی

تویی که داری امضامو میخونی ،برای رسیدن هر دوتامون به حاجت هامون دعا کن💞

والا الان ملت میرن عمل میکنن از بیخ میبرن ک نداشته باشن شما نداری ناراحتی؟

من توی یوتوب یه عالمه فیلم دیدم، همشونو قرینه و کوچیک میکردن، این از ته زده، کلا صافه،به مادر و خواهرم میگم اونا هم نگرانم بابت من ،بعد مامانم دلداری میده که شاید این مدلی مد شده فلان😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مینور

کلا نداری؟ با کوچیکه؟

اخه هرجور فک میکنم نمیشه ک کلا نداشت

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
ن بابا مشکلی نداره ک بیخیال باش

میترسم در آینده تو رابطه به مشکل بر بخورم، یا اینکه شوهرم دوس نداشته باشه، مامانمم میگه شوهرت چیکار به اون کناره هاش داره ،زیاد فک نکن اروم باش

من رفتم شکایت کردم، از پزشک قانونی فرستادن به بیمارستان، اونجا 2 تا دکتر معاینه کردن گفتن عالیه فلان ...

مردم میرن از ته میبرن راست میگن مد شده برای ازدواج هم مشکل ساز نیست

الکی نگران نباش و خانوادت رو هم ناراحت نکن 

کلا نداری؟ با کوچیکه؟اخه هرجور فک میکنم نمیشه ک کلا نداشت

عمل کردم طر فاز ته زده برداشته، رفتم شکایت میگن چند درصد از خانومای جهان کلا ندارن فلان، بنظرم حرفش منطقی نیومد. اما در کل فکرم درگیر اینه که متاهل شدم به مشکل بر نخورم؟

میترسم در آینده تو رابطه به مشکل بر بخورم، یا اینکه شوهرم دوس نداشته باشه، مامانمم میگه شوهرت چیکار ...

اره بابا فکر ایناش نباش الان اینجوریی ک اگ رنگشو دوست نداشت چی اگ شکلشو دوست نداشت چی

از سرشونم زیادیه ن ک خیلی خودشون خوبن

با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘

مردم میرن از ته میبرن راست میگن مد شده برای ازدواج هم مشکل ساز نیستالکی نگران نباش و خانوادت رو هم ن ...

از خانوادمون که دیدیم زنا این شکلی آن چه فیلم های سوپر باشه چه غیره، واقعا برام موجب ناراحتیه،خیلی غصه میخورم سرش، اعتماد بنفسمو از دس دادم، 21 سال با اون اندازه بزرگش ناراحت بودم، از این به بعد هم قراره بابت نداشتنش غصه بخورم

عمل کردم طر فاز ته زده برداشته، رفتم شکایت میگن چند درصد از خانومای جهان کلا ندارن فلان، بنظرم حرفش ...

بنظرم یک دکتر برو و باهاش مطرح کن 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
اره بابا فکر ایناش نباش الان اینجوریی ک اگ رنگشو دوست نداشت چی اگ شکلشو دوست نداشت چیاز سرشونم زیادی ...

🥲🥲

بنظرم یک دکتر برو و باهاش مطرح کن

چندتا دکتر رفتم گفتن که نباید از ته میزد، بابت همین حرف شکایت کردم، از پزشکی قانونی فرستادن یه بیمارستانی معاینه شم ،دمتراش هم انگار طرفو میشناختن بهم گفتن موردی نداره خوبه برو،الان باید برم نظام پزشکی از اونجا ادامه بدم

چندتا دکتر رفتم گفتن که نباید از ته میزد، بابت همین حرف شکایت کردم، از پزشکی قانونی فرستادن یه بیمار ...

دوباره پیگیر بشو بگو این همه دکتر ب من اینجوری گفتن دختر خودتم بود همینو میگفتی

از خانوادمون که دیدیم زنا این شکلی آن چه فیلم های سوپر باشه چه غیره، واقعا برام موجب ناراحتیه،خیلی غ ...

اتفاقا خودمم میخاستم همون فیلم ها رو بگم برو ببین اونا خودشون میرن کلی عمل میکنن هر چی هست مینور و ماژور میبرن میندازن دور ببخشین فقط یه سوراخ میمونه لابیا هیچ نقشی تو رابطه اصلا نداره نگران نباش 

ببین کلا آدم یه عملی کنه چون یه عمر با اون مدل قبلی بوده مدل جدید براش یجوریه تا عادت کنه من سر عمل بینی اینجوری بودم