2777
عنوان

زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 31 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عزیزم همسر هم مثل پدر و مادر میشه برات هونجور که ادم مگه از مادر پدرش خسته میشه تکراری میشه مگه همسرم همون طور 

حالا اگه عاشقش باشی دوسشم داشته باشی که همش دوس داری وقتتو با اون پر کنی 

در طول روز هم که اون سر کاره تو تنهایی دیگه

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜
عزیزم همسر هم مثل پدر و مادر میشه برات هونجور که ادم مگه از مادر پدرش خسته میشه تکراری میشه مگه همسر ...

اخه رابطه فرزند و پدر مادر نیاز به وقت گذاشتن های زیادی نداره و همچنین یه سری نیاز های عاطفی ، جدا میخوابی جدا پا میشی برنامه خودتو داری و اونام درگیر زندگی خودشونن ولی همسر خیلی متفاوته با اینا 

عزیزم همسر هم مثل پدر و مادر میشه برات هونجور که ادم مگه از مادر پدرش خسته میشه تکراری میشه مگه همسر ...

البته من منظورم کسایی بود که با هم سر کارن و با هم عصر خونن یا اینکه مرده کار آزاد داره زیاد بیرون نمیره

اگر دوستش داشته باشی دلت میخواد همممیشه باهاش و کنارش باشس

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
چطور ؟ یعنی اتاق های متفاوت ؟

من تو اتاق روی تخت

ایشون رو تشک تو سالن 

مهم اوقات بیداریمونه که پیش هم باشیم، نه وقت خواب

که یکی خرو پف می‌کنه دست و پا میزنه پتو رو می‌کشه و... 

تنهایی خوابمون با کیفیت تره😂

عاطفه م