2821
2789
عنوان

کیف پول

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 21 پست
گفت سریع رمزشو عوض کن ولی من باون دسترسی نداشتم چون چنسال پیش تو گوشیم بود اون گوشیم شکسته بود ولی ر ...

بگو چی میشه خب

لابد میترسن کارکناش بردارن 

کانال استرولوژی توی ایتا دارم 👈 astrology_mahak@ کامل با استرولوژی اشنا تون کردم عالیه بیاید. ...🧡 چارت استرولوژی ام حرفه ایی تفسیر میکنم درخواست بدید یا همون ایتا پیام بدید

خب بگو چرااانکنه تو میخوای کلاه سرم بزاری ناهوش بیهوش🥲

😪😪 گفتم آشغال عکسی ک بهت دادمو پاک کن گفت امکان پذیر نیست

منم وارث دردهای بی نقش💔من زنی‌ام که با لب‌های خاموش، هنوز حرف عشق می‌زنه...که توی سکوت شب با لالایی بغضاش دخترشو می‌خوابونِه...زنی‌ام که نگاهش شایدخسته‌ست،ولی هنوزهر روز،تو چشم‌های بچه‌اش، دنبال یه تیکه آسمونه...گاهی می‌خوام داد بزنم که خستم…ولی فقط آه می‌کشم و دستای لرزونمو می‌ذارم رو قلبم و می‌گم:بازم بلدی طاقت بیاری من زنی‌ام که زندگی هنوز توی رگاش جریان داره نه برای دنیا نه برای بودن فقط برای "دوست داشتن"...نه تسلیم شدم، نه تموم شدم من فقط یه ذره خسته‌م، همین…

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بگو چی میشه خبلابد میترسن کارکناش بردارن

شاید

منم وارث دردهای بی نقش💔من زنی‌ام که با لب‌های خاموش، هنوز حرف عشق می‌زنه...که توی سکوت شب با لالایی بغضاش دخترشو می‌خوابونِه...زنی‌ام که نگاهش شایدخسته‌ست،ولی هنوزهر روز،تو چشم‌های بچه‌اش، دنبال یه تیکه آسمونه...گاهی می‌خوام داد بزنم که خستم…ولی فقط آه می‌کشم و دستای لرزونمو می‌ذارم رو قلبم و می‌گم:بازم بلدی طاقت بیاری من زنی‌ام که زندگی هنوز توی رگاش جریان داره نه برای دنیا نه برای بودن فقط برای "دوست داشتن"...نه تسلیم شدم، نه تموم شدم من فقط یه ذره خسته‌م، همین…

نمیدونم چرا انقد خرم یبارم دیوار سرم کلاه گذاشتن پولمو بالا کشیدن خدایا چرا من انقد گاوم 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز