2777
2789
احساس ندارن که یک طرف باشه .سیب زمینیه

عجب

بنظرتون عاقبت همچین آدمایی چی میشه ؟

یچیز دیگه هم هست  اینکه عقاید عجیبی داره و از درون پوچه و بسیار مستعد خودکشیه ،دقیقا برعکسه یعنی هیچکسی نمیدونه و اصلا نشون هم نمیده ،ولی جوری که مادرشون تعریف کردکه دیده ازشون و تو اتاقشه ،خیلی روحیه خطری داره و مستعد خلاف و خودکشی و ...

همچین کسی دیدین اطرافتون، اخه عجیبه برام مکه کسی هست اصلا واقعا اینطوری باشه؟

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

اینجور پسراروانی ین رل منم همینکارمیکنه پیرمیشی پیررررر من دوهفته رفتم ارامش بگیرم خرن

اخه تو رابطه هم نرفتیم😂

مسئله اینه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجببنظرتون عاقبت همچین آدمایی چی میشه ؟یچیز دیگه هم هست اینکه عقاید عجیبی داره و از درون پوچه و بسی ...

اره رل من ۵بار سابقه خودکشی و مشروبو گل میکشه ادم ازدواج نیستن ولی من دوسش دارم گیر کردم  

عجببنظرتون عاقبت همچین آدمایی چی میشه ؟یچیز دیگه هم هست اینکه عقاید عجیبی داره و از درون پوچه و بسی ...

دوری داغون افسرده منزوی مضطرب پریشت کلافه خودخوری میبد از خود راضی ازخودمتشکر مزخرف علامه دهر 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

اره رل من ۵بار سابقه خودکشی و مشروبو گل میکشه ادم ازدواج نیستن ولی من دوسش دارم گیر کردم

عه 

چند وقته باهمین؟

زدی ب هدف ایول

پریشان مستبد دیکتاتور 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

دوری داغون افسرده منزوی مضطرب پریشت کلافه خودخوری میبد از خود راضی ازخودمتشکر مزخرف علامه دهر

دقیقا همینه 

زدی ب هدف ایول

پریشان مستبد دیکتاتور  همه مقصرم مشکل دارم بجز خودش 

افرین دقیقا روانشنانسی

همه غلط اشتباه‌میگن میکنم این درسته همیشه حق با اونه

یکسال چطور تورابطه نیستی بیومیزارهه

اووو 

رفتارش چطوریه؟

منم همین موندم 

اول اسم من که بیو  تلشه 

ولی اینستا هر دفعه  عکسای یه دوست دخترشو میزاره یکی دوماه بعد کات میکنه میگه رفتی بدرک مهم نبودی از اولش😂

پریشان مستبد دیکتاتور همه مقصرم مشکل دارم بجز خودش

فک‌کنم این یه مشکل فقط داره 

برخوردار نبودن از عقل کافی