2777
2789
عنوان

منظور نامزدم از این جمله چی بود❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 23 پست
ربطشو به مرور زمان میفهمی...شاید الان متوجه نشی..شب بخیر

نیازی به توصیه های گران بهای شما نبود، تصورت اینه مردا همه خواهان بودنش به اونجاشون مربوط میشه. به اون رسیدگی نشه سردمیشن دیگه. دراین حد افکار و باورتو مسایل زیر شکم خلاصه میشه 

اینکه یساله نامزدین بدون محرمیت عجیب نیس ولی اینکه خونواده اوکین خیلی خوبه خونواده من باشن میگن اول ...

من اتفاقا بایام مخالف عقد بود، خیلی مخالف دوران عقدن،میگقت عقد چمد ماه قبل عروسی فقط 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیازی به توصیه های گران بهای شما نبود، تصورت اینه مردا همه خواهان بودنش به اونجاشون مربوط میشه. به ا ...

اگه نیازی به توضیح نداری، چرا تاپیک میزنی؟؟؟؟

اصلااااا.

حالا برداشت تو اینه...

اگه دعوا دوست داری ؟ دعوا کنیم ؟؟؟

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

اگه نیازی به توضیح نداری، چرا تاپیک میزنی؟؟؟؟اصلااااا.حالا برداشت تو اینه...اگه دعوا دوست داری ؟ دعو ...

شما چرا تو تاپیک که موضوعش یه چیز دیگه میای یه چرتی وایه خودت میگی، اونم با اون لحن زننده 

یادبگیر تو تاپیک ها نطر بی ربط نذار 

شما چرا تو تاپیک که موضوعش یه چیز دیگه میای یه چرتی وایه خودت میگی، اونم با اون لحن زننده یادبگیر تو ...

چرت تو میگی، کلا معلوم والحالی!!!!

برو ،خدا روزیتو جای دیگه بده.

بای

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

یعنی می‌خواسته بگه که نگران نباش، چیز خاصی نشده، فقط شوخی کرده با حرفش. در واقع شاید میخواسته با اشاره به قارچ، یه نوع لحن طنز یا بی‌خیالی به قضیه بده.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

شفای عاجل🤲🏻🫠

انشالله برای صاحب تاپیک👌🏼