زهرا_هسدم مدیر عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 5030 عنوان بیایید با لهجه شهرتون حرف بزنید🥹😍😍 | مشاهده متن کامل بحث + 20929 بازدید | 607 پست و حدس بزنیم واسه کدوم شهره😁اول خودم شیتمان کردی دیه بسه ولمان کو :) 1404/04/23 | 00:18 20 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گنگستر_شهر عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 2214 دمت گرررررم عالیییییییییییییی بیا برو مردک خاله رنک درخواست چرا میدی کردعلی😂 کاربری دست دو نفر میباشد🌱
گنگستر_شهر عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 2214 چون برخلاف میلتون حرف زدم یعنی بقیه هم اکاناتای من هستن؟ عجیبه تا کم میارید میگید فلانی اکانت فیکته� ... الان چرا اونایی که به ترک و لر توهین میکنن و چیزی نمیگیجوجه ؟ کاربری دست دو نفر میباشد🌱
گنگستر_شهر عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 2214 قطعا قوم لر یکی از بهترین قوم های ایرانه .من هیچ وقت به خودم اجازه توهین نمیدم✌😉 اما شما بدجووور د ... دیگه ریپ نزن و جایی بد قوم ترک و لر نگو وگرنه برات بد میشه . کاربری دست دو نفر میباشد🌱
زهرا_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 5030 الان چرا اونایی که به ترک و لر توهین میکنن و چیزی نمیگیجوجه ؟ من نمیخوام بحث ادامه پیدا کنههمه قومیتارو دوس دارم چه لر چه کورد چه ترک همه عشقن :)
azpm عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7072 شاید در رقص و یه سری مسائل پیش افتاده شبیه باشیم خب تو یه کشوریم اون شباهت ممکن با هرجای این کشور دا ... بزن دهن اونی ک میگه اینارو،من هی سربسته دارم میگمت چخبره ،نمیشه همه چیو گفت درجا تعلیق میکنن،خودتم گفتی ک چرا قبلا این حرفا نبود،از دوطرف این جنگو میخوان بینمون،ما نباید بذاریم،شاااید در رقص و..اینا هم نیس،اصلش زاگرس نشین بودنمون،بلوطامونن،رقصامون،لباسامون،غیرتمون،از بزرگترامون بپرسیم میدونن برادری بینمون چی بوده بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
۵۰۵ عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 2160 استاتر خیلی مضخرفی تاپیک زدی دعوا شده توش به قومیت ها توهین میشه مثل ماست نگاه میکنی حقت تعلیقه همشهریات به چ حقی آنقدر توهین میکنن 👑
زهرا_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 5030 استاتر خیلی مضخرفی تاپیک زدی دعوا شده توش به قومیت ها توهین میشه مثل ماست نگاه میکنی حقت تعلیقه همشه ... برو بیرون از تاپیک مجبورت نکردم بیای چقد پیگیری توووووو 😂😂😂 :)
azpm عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7072 استاتر خیلی مضخرفی تاپیک زدی دعوا شده توش به قومیت ها توهین میشه مثل ماست نگاه میکنی حقت تعلیقه همشه ... توام بس کن توروخدا ،ی جوری میحرفی انگار کاربرا کورن نمیخونن نمیفهمن ،ول کنین انکار داریم با افغانی وغیر ایرانی میحرفیم بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام