2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 22 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منظورم اینه اگه گفت آره باهاش درارتباط تصمیمت چیه زندگیتو می خوای چیکار کنی باعجله تصمیم نگیر

همون اول با خودم گفتم برم به اون فامیلشون که با زنه نسبت داره بگم ابرو جفتشون بره بعد گفتم صبر کنم ی فکری کنم انگار داشت بهم باج میداد که همه چیو بنامت میکنم . به همین راحتی بجای اینکه پشیمون باشه معدرت بخواد طلبکار هم بود نمیدونم چیکار کنم 

تا هنوز داغه تو هم نقش بازی کن که انگار فقط ناراحتی بذار همه چی رو بنامت کنه و مهریه ات رو هم بگیر بعد هر کار خواستی بکن فقط سریع یه وقت میبینی یک ساعت دیگه میاد میگه دروغ گفتم، کار رفیقم بوده ، مدرکها رو هم امحا میکنه مطمئن باش.

پس فقط خودت رو افسرده نشون بده و ناراحت ، پاپیچش نشو . خیانت خیانته دیگه حالا چه تماس تلفنی چه رابطه دیگه!

تا دیر نشده حداقل از لحاظ مالی خودت رو تأمین کن ، جلوش حرف از جدایی نزنی بعد به نام زدنت بشین قشنگ فکراتو بکن، مشاوره برو و با یه تصمیم درست زندگیتو ادامه بده .... خوشبخت باشی

دلیل برای باحجاب بودن زیاده اما با افتخار حجابم رو برای امنیت روح و روان همجنس های خودم و به حکم انسانیت رعایت میکنم... تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامند نهند آدمی!ألم یعلم بأن الله یری... آیا فکر میکنید خدا نمیبیند؟؟؟