2777
2789
بایدی نیستاول طبق رسم هر خانوادهدوم توافقی که طرفین میکنن

سمت ما رسمه نصف نصف باشه نصف پسر بگیره نصف دختر

اما با اوضاع چند سال اخیر دیگه پسرا سختشونه هم عروسی بگیرن هم خونه تهیه کنن و... اینه که بیشتر جهاز رو دختر میاره چند قلم هم به انتخاب خانواده دختر ، پسر تهیه میکنه

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر جایی یه طوره

جای ما لباسشویی و گاز و یخچال و سرویس چوب و بخاری و فرش و تلوزیون با مرده

بقیه با دختر

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

فقط قاشق و چنگال و بشقاب با دختره؟ هههههه

وسیله های خونه فقط قاشق و چنگال نیستن که 

خونه کلی وسیله میخاد 

آشپزخونه همون خورده وسایلش حدودا 100 تا 150 میلیون هزینه میبره

بعد لباس شویی و گاز و یه تخته فرش و سرویس کامل اتاق خواب و جاروبرقی و اتو و کلی لوازم برقی دیگه با دختره

با این هزینه های سنگین بهتره هر دو طرف همدیگه رو درک کنن و مبنا رو بر سادگی بزارن

سمت ما یخچال تلوزیون ماشین لباسشویی دو تا فرش و سرویس چوب...چند روز پیش داشتم لیست جهیزیه یی خواهرامو نگاه میکردم،با ده بیست میلیون همه چی گرفته بودن...مارک خوبم گرفته بودن....هی یادش بخیر

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

هر جایی یه طورهجای ما لباسشویی و گاز و یخچال و سرویس چوب و بخاری و فرش و تلوزیون با مردهبقیه با دختر

چه خوب قبلا سمت غرب کشور( که ما باشیم) همه چی با پسر بود الان بخاطر وضعیت اقتصادی بیشترش با خانواده دختره دیگه

چه خوب قبلا سمت غرب کشور( که ما باشیم) همه چی با پسر بود الان بخاطر وضعیت اقتصادی بیشترش با خانواده ...

اسی

درباره پروفت اطلاعات داری یا همینطوری گذاشتی؟؛) 

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

فقط قاشق و چنگال و بشقاب با دختره؟ هههههه

فکر میکنید همین خورده ریزا ارزونه؟

خواهرای من همون خورده ریزهاشون اندازه ی همون پنج تیکه ی سنگینی که دامادامون گرفته بودن شد

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

چه خوب قبلا سمت غرب کشور( که ما باشیم) همه چی با پسر بود الان بخاطر وضعیت اقتصادی بیشترش با خانواده ...

هیی من مشهدیم 

تازه الان ماشی ظرفشویی هم تازه مد شده با داماد باشه 

من عقدم شوهرم واقعا همون 350 میلیونش همینا شد هنوز فرش و سرویس چوب هم مونده

منم که هنوز وامم در نیومده یه خورده وسایل برقی گرفتم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

سرویس چوب ماشین لباسشویی فرش یخچال

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔