2777
2789
عنوان

میخوام برم پیام نور

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 27 پست
5 درصد چیزی نیس ک دل خوش کرد بهشمن خودم منطقه سه ام

پنج درصدم حد خودشو داره. عالیه

Farhad ●●●●  ●● پسر لرستانی - اسم منه دیه نیار ... جلو چشام دیه نیا... ای دختره ای بی حیا... بدجور ازت بدم میا....

آهاا😂خب حالا شاید سراسری آوردیپیام نور ولی راحت قبول میکنه

نمیخونم ک بیارم اخه😂😂😂

چهار تا درسو افتادم 

من 18 سالمه و نامزد علی اقام😁با این نامزدی خیلی تیکه و طعنه هارو ب جون خریدم و گاهی ناراحت میشم ولی خب بازم برگردم عقب همینکارو میکنم چون از نظرم علی دقیقا همون مرد ایده آل منه و چ الان ک 18 سالمه و چ ده سال دیگه در نهایت علی یا یکی مثل علیو انتخاب میکردم و خوشحالم ک الان پیداش کردم چون میتونم بقیه مسیر زندگیمو با اون ادامه بدم😁حالا اگه اینقد امضامو خوندی میشه ی صلواتم برامون بفرستی ک زودتر شرایط جور بشه و عروسی کنیم🥲💗💗

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توسط اسرائیل جانبازیده؟ 25 درصد باشه برو پزشکی بخون

طرف نهایی نتونسته بخونه درست حسابی... کنکور نخونده دنبال عشق و حال بوده

بعد بشه دکتری ک مفتی بره بخونه .. طرف باید میانگین ۵۰ بزنه ک دانشگاه تیپ دو بخونه.. بعد با سهمیه ها طرف با ۱۰ درصد میره تیپ یک‌...

بعد جون خود. ما.و بچه های خود شما دست این جور ادما میفته

واقعا انصاف نیست

تازه اگر ازاد هم بیفتن پولی براش واریز نمیکنن 

طرح هم نمیرن معمولا

( اسی منظورم شما نیستی متوجه شدم نوشتی در حد بخیه و.. بوده...)

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏

بیشتر ببینید
اگه شهید میشد شاید میتونستیم کاری کنیم برات 🤣😂 #شوخی😁‍

🤣🤣🤣🤣🤣

خودشم میگه من ک ترکشو خوردم کاش لااقل ی دوتا بیشتر میخوردم

من 18 سالمه و نامزد علی اقام😁با این نامزدی خیلی تیکه و طعنه هارو ب جون خریدم و گاهی ناراحت میشم ولی خب بازم برگردم عقب همینکارو میکنم چون از نظرم علی دقیقا همون مرد ایده آل منه و چ الان ک 18 سالمه و چ ده سال دیگه در نهایت علی یا یکی مثل علیو انتخاب میکردم و خوشحالم ک الان پیداش کردم چون میتونم بقیه مسیر زندگیمو با اون ادامه بدم😁حالا اگه اینقد امضامو خوندی میشه ی صلواتم برامون بفرستی ک زودتر شرایط جور بشه و عروسی کنیم🥲💗💗

بیشتر ببینید
🤣🤣🤣🤣🤣خودشم میگه من ک ترکشو خوردم کاش لااقل ی دوتا بیشتر میخوردم

اه بگو تازه زن گرفتی بابا  اصن ... 😂 بعد شهید شو 🙈 

فامیل ما ام تازه زن گرفته میگه دعا کنید شهید شم 😐 سر جمع فکر کنم اصن دو بار هم دختره رو بوس نکرده 

🌸🌸🌸🌸

اه بگو تازه زن گرفتی بابا اصن ... 😂 بعد شهید شو 🙈 فامیل ما ام تازه زن گرفته میگه دعا کنید شهید شم ...

🤣🤣🤣

دقیقا

ی عکس داره هر وقت نشونم میده میگه ببین عکسم بوی شهادت میده ها اینجا فلان اتفاق افتاد

میگم مرض خودتو و تعریف هات😂

بیشتر ببینید
بگو نترس آدم بد که شهید نمیشه🤣

والو🤣🤣🤣

بیشتر ببینید
ببین اصن نیمه پر لیوانو ببین اون شهید شه حقوقشو میدن به تو 😁 و تو مجدد هم ازدواج کنی حقوقش قطع نمیش ...

نچ دیگه فایده نداره

کاش خودم با موشک بزنمش🤣🤣

بیشتر ببینید