2777
2789
من از این نواری ها چند تا هی گذاشتم و هاله افتاد و مثبت شد. ولی قطره چکونی منفی شد. حالا از دیروز لک ...

من از این یکی دوبار استفاده کردم ولی همش منفی میشد 

میشه واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات بفرستین 😘😘😘
پریودم نامنضمه اخرین بار۲۱ دی پری شدم بعد از اون چندر بار بی بی گذاشتم منفی بود امروز دیگه میخواستم ...

من باهمین نواری  مثبت بود 

بنظرم نخر بیشترباعث استرس میشه😒

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس حتما مامان شدی...هووراااا😍😍😍😗

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

عزیزم اگر کیست یا دفع پروتئین از ادرار نداری.مطمئن باش مثبته🤗🤗

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

مثبته عزیزم منم از اینا چند تا گذاشتم همشون مثبت شدن😍

آن کسے کہ  قـلـبـت را نخواهد   شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن
[QUOTE=54860225]یعنی الان هفته 8 رو شروع نه فک کنم دیر لقاح صورت گرفته اخه یه هفته پیش تست کردم منفی ...

بازم بی بی بخر عزیزم این که مثبته انشاالله اونام مثبته

انشاالله خدا دلتو شاد کنه و نی نی تو دلت نشسته باشه😍😍😍

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
بازم بی بی بخر عزیزم این که مثبته انشاالله اونام مثبته انشاالله خدا دلتو شاد کنه و نی نی تو دلت نشس ...

مرسی گلم ایشالله خدا به هرکی نداره بده ماهاهم توش

میشه واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات بفرستین 😘😘😘