2777
2789
عنوان

میخچه امونمو بریده آرزوی مرگ می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 57 پست
عزیزمم باید عمل کنی؟ دوستم عمل کرده بود جاشون میمونه فعلا این روشای خونگی امتحان کن حیفه اگر تاثیر ن ...

جاش بمونه مهم نیست کی میخواد پای منو ببینه عاشقم بشه فقط بره اینقدر درد نکشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چند روزه قطره استفاده می کنم انگار نه انگار تازه عفونت هم کرده دکتر فعلا قرص عفونت پوستی داده خدا ...

انشالله ک تاثیر داره عزیزم ولی ب نظرم سعی کن باهمین روشای طبیعی برطرفش کنی چون عمل یا درآوردنش دوباره برمیگرده شوهرمم عمل کرده بود بازم برگشت ک با گوجه و چسب میخچه برطرفش کرد الان

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

من گوجه گذاشتم دو سه شب بعد با ناخن گیر برش داشتم خوب شد خدا روشکر چسب میخچه خارجی هم عالیه

چجوری گوجه میذاشتی 

منم دارم

یه هفته قطر سالسیلیک اسید زدم کامل رفع نشد

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
من گوجه گذاشتم دو سه شب بعد با ناخن گیر برش داشتم خوب شد خدا روشکر چسب میخچه خارجی هم عالیه

سیر چی میگن سیر خوبه گوجه رو رنده می کردی میشا کامل توضیح بدی لطفا 

انشالله ک تاثیر داره عزیزم ولی ب نظرم سعی کن باهمین روشای طبیعی برطرفش کنی چون عمل یا درآوردنش دوبار ...

ملتهب شده به خاطر همین درد داره سیاه هم شده نمیتونم کفش بپوشم

سیر چی میگن سیر خوبه گوجه رو رنده می کردی میشا کامل توضیح بدی لطفا

نه از وسط قاچ کن قسمت داخلی را بذار رو میخچه دورش را ببند که نیفته منم سیر را شنیدم 

دخترم کوچیک بود رو انگشت اشاره کنار ناخنش ی برجستگی داشت بردم دکتر گفت باید بزرگتر شد بیاری بسوزونم دیگه هر شب میوه یا برگ انجیر می چیدم اون شیره سفید بهش میزدم خدا روشکر رفت 

ملتهب شده به خاطر همین درد داره سیاه هم شده نمیتونم کفش بپوشم

ای وای خدا خیلی بده🥲بلادور باشه ازت عزیزم

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

ای وای خدا خیلی بده🥲بلادور باشه ازت عزیزم

فعلا که بلا اومده رو سرم . من اولش فکر کردم نکنه بیماری بدی باشه پامو قطع کنن ولی فهمیدم میخچه است خیالم یه کم راحت شد

فعلا که بلا اومده رو سرم . من اولش فکر کردم نکنه بیماری بدی باشه پامو قطع کنن ولی فهمیدم میخچه است خ ...

نه عزیزم این چ حرفیه خدانکنه

نگران نباش درکت میکنم الان درد داری اذیت میشی ولی برطرف میشه چیزی نیس بخوای بابتش غصه بخوری خوب میشه