2777
2789

مراقب هستن بی احترامی نکنن تا دعوا و اعصاب خوردی نشه ؟ 

من خیلی مراقبم ولی اگ پشت سر  اعضای خانوادم چیزی بگه یا شوخی چرتی کنه یا تهدید و ... 

واقعا اون روم بالا میاد دیگه نه اقتدار دهی میشناسم نه مراقبت از کلام و ... 

این خیلی بده ؟ چکار کنم کنترل کنم خودمو 

چون همسرم واقعا منظوری نداره و کلا مدلشه 

و تو ظاهر خیلی احترام میذاره 

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این چه مدلشه..؟به نظرم شما هم خیلی مسائل خانواده ی خودتو پیش همسر نگو که حرفی نزنه

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

من 

ادم باید به همسرش اقتدار بده

ولی خب مشکل اصلی ما اینکه

مجردم

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

این چه مدلشه..؟به نظرم شما هم خیلی مسائل خانواده ی خودتو پیش همسر نگو که حرفی نزنه

نمیگم 

مثلا میاد میگه تازگیا حسم ب داداشت عوض شده خوشم نمیاد ازش 

میگم چرا باهات سرد برخورد کرده 

میگه بیخود میکنه و .... 

بعد من قاطی میکنم براش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخرش من نفهمیدم اقتدار دادن چجوریع والا

همیکنه وقتی اشتباه میکنه ضایع نکنی تند حرف نزنی بهش القا کنی ک خیلی ارزشمنده تو زندگیت و ... انتقاد ها رو با مراقبت بگی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سعی میکنم بی احترامی نکنم و فضای دونفره شاد تو خونه ایحاد کنم ولی ب شرطی که اونم متقابلن همین رفتارو داشته باشه،درغیر اینصورت اگه ی طرفه باشه میشیم تو سریخوری که نمیتونه ازخودش دربرابر زورگویی و اشتباه مقابله کنه..

#زن#‍ احترام#قوی