2821
2789
قبلا حقوق خوندم با اینکه دوست نداشتم مجبور بودم ادامه بدم چون هزینه انصراف از دانشگاه دولتی رو نداشت ...

الان فرهنگیان میخونی

وای خوشبحالت🥲

چ رشته ای

کجایی آرزوی محال...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من حس میکنم جنسیت تغییر میکنهواسه ما معنی داشت مامان بابام میخوان برن دعا کنن بچشون پسر شه عطسه میک ...

ن من خدا گواهه ازاول بارداریم گفتم سالم باشه من جنسیت هرچی باشه بالای چشام میزارم فقط،ازخدا میخام سالم باشه 

ن من خدا گواهه ازاول بارداریم گفتم سالم باشه من جنسیت هرچی باشه بالای چشام میزارم فقط،ازخدا میخام سا ...

خب خداروشکر 💓 ان شاءالله سالم سالم خیالت تخت

ما دیگه به خاطر ی جریاناتی مجبور شدن اینطوری بگن

کجایی آرزوی محال...

من برا انتخاب رشته فرهنگیان رو ی رشته همش عطسه می اومد با اطمینان هنوز نتایج نیومده بود میگفتم من هم ...

عطسه میومد قبول میشی یا نه

یعنی میشه روزی برسه منم عشقم دوستم داشته باشه و عاشقم بشه بیاد خواستگاریم بهم برسیم منم آرزوهامو زندگی کنم . بزرگترین آرزوم اینه دست تو دست عشقم برم حرم امام رضا . الهی که امام رضا هم بخواد خودش شرایطو درست کنه. امام رضا بحق فاطمه زهرا و دلش عاشقش. امام حسین بحق فاطمه زهرا و شیر مادرت . و حضرت عباس با وفا بحق حضرت فاطمه زهرا و مقام باب الحوائجی که بهت داده و مادر بزرگوارت حضرت ام البنین میدونید چی میخوام از خدا بخواید که از ته دلش آرزوهامو برای خودم بخواد واسطه بشید منم خوشبخت بشم کاش سال دیگه این موقع نگاه حلقه تو دستم کنم بگم دیدی شد 

عطسه میومد قبول میشی یا نه

البته من چند ماه قبلش تو ماه رمضون ی نذر برداشتم 124 هزار صلوات تو همین سایت دیدم مطمئنم معجزه همون نذز بود

چون من هیچی برا کنکور نخونده بودم همش درگیر درسا دانشگاه خودم بودم رشته حقوق سخته ,نمی‌تونستم دو جا تمرکز کنم 

البته من چند ماه قبلش تو ماه رمضون ی نذر برداشتم 124 هزار صلوات تو همین سایت دیدم مطمئنم معجزه همون ...

نذر چه کسی کردید؟

بعد چجور آخه میشه ۱۲۴ هزار صلوات خوند خسته نمیشید 

یعنی میشه روزی برسه منم عشقم دوستم داشته باشه و عاشقم بشه بیاد خواستگاریم بهم برسیم منم آرزوهامو زندگی کنم . بزرگترین آرزوم اینه دست تو دست عشقم برم حرم امام رضا . الهی که امام رضا هم بخواد خودش شرایطو درست کنه. امام رضا بحق فاطمه زهرا و دلش عاشقش. امام حسین بحق فاطمه زهرا و شیر مادرت . و حضرت عباس با وفا بحق حضرت فاطمه زهرا و مقام باب الحوائجی که بهت داده و مادر بزرگوارت حضرت ام البنین میدونید چی میخوام از خدا بخواید که از ته دلش آرزوهامو برای خودم بخواد واسطه بشید منم خوشبخت بشم کاش سال دیگه این موقع نگاه حلقه تو دستم کنم بگم دیدی شد 

دیگه دنبال اسم دختر نگرد 

دنبال اسم پسر بگرد

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز